GameStop: Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» βάζει τα πράγματα στη θέση τους, τι συμβουλεύει τους επενδυτές (vid)

Gazzetta team
GameStop: Ο πραγματικός «Λύκος της Wall Street» βάζει τα πράγματα στη θέση τους, τι συμβουλεύει τους επενδυτές (vid)
O πραγματικός «λύκος της Wall Street» είναι ο πιο κατάλληλος για να συμβουλεύσει όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της GameStop.

O πραγματικός «Λύκος της Wall Street», τον οποίο υποδύθηκε στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, σχολίασε την τρελή ιστορία με τις μετοχές της GameStop. Ένας 34χρονος υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρίας, ο οποίος με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, έχει κοστίσει δισεκατομμύρια σε μεγάλα hedge funds με όπλο του τις μετοχές της GameStop.

O «λύκος» Jordan Belfort σε συνέντευξή του στο κανάλι Sky News είπε ότι ήταν ωραίο που για μια φορά κέρδισε ο μικρός παίκτης.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «είναι σοκαριστικό, πραγματικά υπέροχο και απολαυστικό να βλέπεις τα hedge funds να «πονάνε». Τα hedge funds «επιτίθενται» στους μικρούς επενδυτές από την αρχή... του χρόνου.»

Όμως, ο Belfort προειδοποίησε ότι όλη αυτή η τρέλα κάποια στιγμή θα ξεθυμάνει και οι επενδυτές θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση, καθώς στη Wall Street δουλεύουν πολύ σκληρά για να φτιάξουν ό,τι πάει στραβά για αυτούς.

«Όλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί θα είναι σαν να πιάνεις μαχαίρι που πέφτει, όταν τα πράγματα στραβώσουν. Ο κίνδυνος είναι ότι η Wall Street και τα hedge funds είναι ειδικοί στο να αναγνωρίζουν τις δυσλειτουργίες της αγοράς. Αυτό που συνέβη είναι μια δυσλειτουργία της αγοράς και θα προσπαθήσουν να την εξουδετερώσουν πολύ γρήγορα».

Τέλος ο Belfort συμβούλεψε τους μικροεπενδυτές αν βγάλουν κάποια χρήματα να αποσύρουν το αρχικό κεφάλαιο για να μην το χάσουν και να συνεχίσουν, εκμεταλλευόμενοι μόνο τα κέρδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ