Έλον Μασκ: Πιστεύει ότι εξωγήινοι έφτιαξαν τις πυραμίδες, «ελάτε να δείτε» τον καλεί η Αίγυπτος

Gazzetta team
Έλον Μασκ: Πιστεύει ότι εξωγήινοι έφτιαξαν τις πυραμίδες, «ελάτε να δείτε» τον καλεί η Αίγυπτος
Ο Έλον Μασκ πιστεύει -τουλάχιστον έτσι γράφει στο Twitter- ότι τις πυραμίδες της Αιγύπτου τις έχτισαν εξωγήινοι, με την υπουργό Διεθνούς Συνεργασίας να τον καλεί στη χώρα για να διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Νέο χτύπημα του Έλον Μασκ.

Αυτήν τη φορά ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX λέει ότι τις πυραμίδες της Αιγύπτου τις έχτισαν... εξωγήινοι!

Δεν ξέρουμε αν το πιστεύει, αλλά αν κρίνουμε από αυτά που κατά καιρούς ποστάρει στο Twitter, θα μπορούσε...

«Εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες προφανώς», έγραψε την Παρασκευή συγκεκριμένα, με το tweet του να συγκεντρώνει πάνω από 84.000 σχόλια και retweet.

Το φοβερό είναι ότι η υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου τον προσκάλεσε στη χώρα της, για να δει τα στοιχεία από κοντά και να πιεστεί ότι τις πυραμίδες δεν τις έχτισαν εξωγήινοι... προφανώς, αλλά άνθρωποι.

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Προσκαλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες, αλλά και να εξετάσετε τους τάφους των κατασκευαστών των πυραμίδων. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε», έγραψε η Ράνια Αλ Μάσατ απαντώντας στον επιχειρηματία.

«Απόλυτη παραίσθηση»

Στον Έλον Μασκ, μάλιστα, απάντησε και ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ζαχί Χαουάς, αναφέροντας ότι το επιχείρημα του δισεκατομμυριούχου είναι μια «απόλυτη παραίσθηση».

«Ανακάλυψα τους τάφους των χτιστών των πυραμίδων, που δείχνουν σε όλους ότι οι κατασκευαστές ήταν Αιγύπτιοι και δεν ήταν σκλάβοι», δήλωσε ο Χαουάς, σύμφωνα με την EgyptToday.

Ο Μασκ, ωστόσο, δημοσίευσε στο Twitter λίγο αργότερα ένα link από το BBC History, για τη ζωή των χτιστών των πυραμίδων, σχολιάζοντας «Αυτό το άρθρο του BBC παρέχει μια λογική περίληψη για το πώς έγινε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...