Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Χριστού σε δέντρο και έσπασαν την καραντίνα δεκάδες πιστοί (vid)

Gazzetta team
Εμφανίστηκε το πρόσωπο του Χριστού σε δέντρο και έσπασαν την καραντίνα δεκάδες πιστοί (vid)
Δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπασαν την καραντίνα και μαζεύτηκαν για να δουν το πρόσωπο του Χριστού που εμφανίστηκε σε δέντρο...

Λέμε για τα δικά μας, αλλά μη νομίζετε ότι και έξω πάνε καλύτερα...

Εν μέσω πανδημίας, ενώ ο κορονοϊός «θερίζει» Ευρώπη και Αμερική και τη στιγμή, μάλιστα, που ουδείς γνωρίζει πού θα ξεσπάσει το νέο κύμα, πάνω από 20 άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και με παιδιά στην αγκαλιά, έσπασαν την καραντίνα στην Κολομβία για να δουν το πρόσωπο του Χριστού που εμφανίστηκε, όπως πιστεύουν, σε δέντρο...

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στη Jose Antonio Galan της πόλης Magangue, στο βόρειο κομμάτι της χώρας και έχει θορυβήσει τις Αρχές.

Ο Rafael Rodriguez, ένας δημοσιογράφος στην περιοχή, που τράβηξε το βίντεο, λέει: «Δεκάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί εδώ. Είναι εδώ, για να δουν τη φιγούρα, όπως πιστεύουν, του Χριστού. Έχουν ξεχάσει τον κορονοϊό και επί του παρόντος εξετάζουν αυτή την εικόνα.

Η φιγούρα εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή το βράδυ και οι άνθρωποι έσπευσαν εκεί με κεριά και μεταμόρφωσαν τη θέση σε τόπο προσκυνήματος».

Λίγη ώρα αργότερα, ο δήμαρχος κατέφθασε με αστυνομικές δυνάμεις και έδιωξε τον κόσμο...

Στην Κολομβία, μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τη νόσο Covid-19, ενώ τα κρούσματα είναι 1.780.

Ο πρόεδρος της χώρας Ivan Duque έδωσε μόλις την περασμένη παράταση στην καραντίνα μέχρι και τις 27 Απριλίου...