Πυρπόλησαν ομοίωμα γκέι ζευγαριού στην παρέλαση για το καρναβάλι και ο κόσμος επευφημούσε (vid)

Gazzetta team
Πυρπόλησαν ομοίωμα γκέι ζευγαριού στην παρέλαση για το καρναβάλι και ο κόσμος επευφημούσε (vid)
Σάλος από την πυρπόληση γκέι ομοιώματος σε καρναβάλι, ενώ ο κόσμος επευφημούσε!

Εικόνες βγαλμένες κατευθείαν από τον Μεσαίωνα στην Κροατία.

Στην πόλη Ιμότσκι, και στο τέλος των εκδηλώσεων του καρναβαλιού, κάποιοι πυρπόλησαν ομοίωμα ομόφυλου ζευγαριού, που φιλιέται, κρατώντας μια κούκλα για παιδί!

Σε αυτήν είχε τοποθετηθεί μια φωτογραφία του βουλευτή των σοσιαλδημοκρατών, Νέναντ Στάζιτς, ο οποίος πρόσφατα ζήτησε να επιτραπεί σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς...

«Φέτος, ας κάψουμε αυτή την αποκρουστική οικογένεια με το "μωρό Νέναντ Στάζιτς"», είπε ο εκφωνητής, προτού αρχίσει να καίγεται το ομοίωμα, με τον κόσμο τριγύρω να επευφημεί στη θέα της πυρπόλησης και να χορεύει...

Ο Ζόραν Μιλάνοβιτς, πρόεδρος της Κροατίας, καταδίκασε αυτή την ενέργεια, χαρακτηρίζοντάς την «απάνθρωπη και απολύτως απαράδεκτη», ενώ η οργάνωση Rainbow Family Association προειδοποίησε ότι στέλνει ένα φρικτό μήνυμα στην κοινωνία και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Οι διοργανωτές, πάντως, όταν ρωτήθηκαν για την απόφασή τους, εμφανίστηκαν αμετανόητοι, τονίζοντας: «Παραμένουμε συντηρητικοί, εμμένουμε στην παράδοση. Δώστε το μωρό σε μια μητέρα. Αυτό πιστεύουμε ότι είναι σωστό».