Νεογέννητο που είχε απαχθεί πριν από 55 χρόνια, βρήκε ξανά την μητέρα του (vids)

Gazzetta team
Νεογέννητο που είχε απαχθεί πριν από 55 χρόνια, βρήκε ξανά την μητέρα του (vids)
Το κουβάρι της... απαγωγής ενός νεογέννητου, φτάνει στο τέλος του στις ΗΠΑ.

Η παρακάτω ιστορία παραπέμπει σε σενάριο ταινίας, αλλά είναι πέρα ως πέρα αληθινή... Όσο απίστευτο και αν φαίνεται να βρέθηκε ένας άνθρωπος που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από 55 χρόνια.

Το 1964 λοιπόν, μία γυναίκα ντυμένη ως νοσοκόμα πήρε ένα μωρό μίας ημέρας μέσα από την κούνια του και ποτέ δεν το επέστρεψε στους δικού του.

Δύο χρόνια μετά το περιστατικό, ένα μωρό βρέθηκε παρατημένο σε ένα εμπορικό κέντρο στο Νιού Τζέρσεϊ και όλοι υπέθεσαν οτι ήταν της οικογένειας Φρόντζακ που είχε αποφασίσει να του δώσει το όνομα Πολ.

Τότε βλέπετε δεν είχε ανακαλυφθεί το τεστ DNA, έτσι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν κανένα τρόπο να επιβεβαιώσουν οτι είναι δικό τους, όμως το πήραν και το ενσωμάτωσαν στην οικογένειά τους.

Μέχρι την ηλικία των 10 ετών, ο Τσέστερ και η Ντόρα δεν είχαν πει κουβέντα στο μικρό για την περιπέτειά του, όμως τότε αναγκάστηκαν, καθώς ανακάλυψε τα δημοσιεύματα από την εποχή της απαγωγής του.

Όσο μεγάλωνε όμως, ο Πολ είχε αμφιβολίες για το αν όντως ήταν παιδί των Φρόντζακ, καθώς το δέρμα των γονιών και του αδελφού του ήταν ανοιχτόχρωμμο, εκείνου ήταν σκούρο. Επίσης, όλοι ήταν συντηριτικοί καθολικοί, ενώ εκείνος ήταν ανήσυχο πνεύμα...

Τελικά, το 2012, σχεδόν 50 χρόνια μετά την απαγωγή του, κατάφερε να κάνει ένα τεστ DNA το οποίο επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόταν, καθώς δεν είχε καμία σχέση με τους Φρόντζακ.
Έτσι, το FBI άνοιξε ξανά την υπόθεση και σε συνεργασία με ερευνητές και δημοσιογράφους, ξεκίνησε εκ νέου την αναζήτηση του πραγματικού Πολ Φρόντζακ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από το WGN, εντοπίστηκε τελικά σε ένα μικρό χωριό στο Μίτσιγκαν, όπου ζούσε με διαφορετικό φυσικά όνομα, ενώ όπως είπε γνωρίζει οτι πολλά στοιχεία συνηγορούν πως είναι το μωρό που είχε πέσει θύμα απαγωγής το 1964.

Ακόμα δεν έχει καταφέρει να γνωρίσει την μητέρα του, ενώ τον πατέρα δεν πρόκειται να τον συναντήσει, καθώς έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια.