Χώρισε τη γυναίκα του χωρίς να της το πει, καταζητείται και κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση

Gazzetta team
Χώρισε τη γυναίκα του χωρίς να της το πει, καταζητείται και κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση
Η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να καταστρέψει κάθε γάμο. Αλλά αυτό πάει πολύ.

Μόνο στο Τέξας συμβαίνουν αυτά.

Μόλις πριν έναν χρόνο, στην ίδια, αγαπημένη μας πόλη, μια γυναίκα έβαλε φωτιά στο νυφικό της μετά τον χωρισμό της (κάναμε και ρίμα, πάει για σουξέ), αλλά αυτό που έκανε ένας μεσήλικας είναι για βραβείο!

Ο 51χρονος Paul Nixon, λοιπόν, καταζητείτο από τους αστυνομικούς και ο λόγος είναι ότι... δεν είπε στη γυναίκα του πως τη χωρίζει! Βασικά, το παράνομο της υπόθεσης είναι πως πλαστογράφησε το όνομά της και το όνομα ενός συμβολαιογράφου, σε μια απέλπιδα -και αποτυχημένη, τελικά- προσπάθεια να πάρει διαζύγιο, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει με τη σύζυγο. Ούτε κουβέντα δεν ήθελε!

Έκπληκτοι, τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν την περασμένη Τετάρτη: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο κύριος αποφάσισε να βγάλει το διαζύγιο, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι άφησε τη γυναίκα του εκτός διαδικασίας, πλαστογραφώντας, μάλιστα, επίσημα έγγραφα. Συνήθως τα λένε αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς για τον ίδιο, αυτό είναι παραβίαση του νόμου εδώ στο Τέξας»!

Ο Nixon, λοιπόν, που που ζει λίγο έξω από το Χιούστον, καταζητείτο για κακούργημα (μπορεί να «φάει» μέχρι και 10 χρόνια φυλακή), με κατηγορίες για ψευδορκία, αφού η σύζυγός του δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι. Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε η ίδια την αστυνομία και ανέφερε πως ο σύζυγος κατέθεσε χαρτιά διαζυγίου, με υπογραφές που πλαστογράφησε ο ίδιος, χωρίς η ίδια να έχει την παραμικρή ιδέα.

«Ήταν έκπληκτη», τόνισε ένας αστυνομικός στη New York Post. «Βρήκε αποδείξεις πως ο άνδρας δαπανούσε χρήματα για κοσμήματα (σ.σ. όχι για την ίδια) και του είπε να σταματήσει τις σπατάλες, αλλά αυτός τής απάντησε πως είναι, στην πραγματικότητα, διαζευγμένοι»!

Όπως καταλαβαίνετε, κόντεψε να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Τότε, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με το επαρχιακό δικαστήριο της πόλης και ανακάλυψε την αλήθεια: Ότι, δηλαδή, ο Nixon είχε βάλει την υπογραφή της σε πολλά έγγραφα.

Το ζευγάρι, για την ιστορία, ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια. Βασικά, είναι παντρεμένο! Με το γράμμα του νόμου, οι δυο τους παραμένουν παντρεμένοι. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.