Αλιγάτορας εντοπίστηκε να κολυμπά αμέριμνος με κουζινομάχαιρο καρφωμένο στο κεφάλι του (pics)

Gazzetta team
Αλιγάτορας εντοπίστηκε να κολυμπά αμέριμνος με κουζινομάχαιρο καρφωμένο στο κεφάλι του (pics)
Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκαν οι κυνηγοί ερπετών στο Orchard Lakes του Τέξας, όταν έλαβαν την κλήση μίας γυναίκας που μόλις είχε αναμετρηθεί με έναν αλιγάτορα.

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της βρέθηκε μία γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσε ότι μόλις μερικά μέτρα μακριά της βρισκόταν ένας μεγάλος αλιγάτορας, που είχε εισβάλει μέσα στην αυλή του σπιτιού της και παραμόνευε για τα δύο σκυλιά της οικογένειας.

Η γυναίκα, χωρίς να το σκεφτεί δευτερόλεπτο και αδιαφορώντας για τα τρομακτικά σαγόνια του ερπετού, άρπαξε το μεγαλύτερο κουζινομάχαιρο από το συρτάρι και το κάρφωσε με δύναμη στο πάνω μέρος του κεφαλιού του, τρέποντάς το σε άτακτη φυγή.

Ms Weaver says she sees the animals every day and never has a problem. Credit: KTRK

Η Έριν Γουίβερ νόμιζε πως είχε ξεμπερδέψει οριστικά με το ερπετό, όμως ο αλιγάτορας είχε διαφορετική άποψη, καθώς παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος και το μαχαίρι εξακολουθούσε να είναι καρφωμένο στο κεφάλι του, εκείνος συνέχιζε αμέριμνος να απολαμβάνει το μπάνιο του στην κοντινή λίμνη, από την οποία πιθανότατα και προήλθε.

The animal was spotted floating in the water with a large knife in its head. Credit: Erin Weaver

Όπως είναι φυσικό, η τρομοκρατημένη γυναίκα κάλεσε άμεσα τις αρχές της περιοχής και εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να αιχμαλωτίσουν το ερπετό, καθώς εκτός από τον κίνδυνο για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα, η διακομιδή του σε κτηνιατρική κλινική για την απομάκρυνση του μαχαιριού κρίθηκε αναγκαία.

Τελικά, με τη βοήθεια δολώματος, οι κυνηγοί ερπετών που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να πιάσουν τον αλιγάτορα και να τον μεταφέρουν σε εξειδικευμένο κτηνίατρο, ο οποίος και τον απάλλαξε από το κουζινομάχαιρο, ενώ στη συνέχεια το ζώο απελευθερώθηκε μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Πληροφορίες: ladbible.com