Πανικός σε αεροσκάφος στην Αργεντινή: 15 τραυματίες από αναταράξεις (pics & vid)

Gazzetta team
Πανικός σε αεροσκάφος στην Αργεντινή: 15 τραυματίες από αναταράξεις (pics & vid)
Δραματικές στιγμές έζησαν οι περίπου 200 επιβάτες της πτήσης ΑR1303 των Αργεντίνικων Αερογραμμών, όταν η πτήση με προορισμό το Μαϊάμι των ΗΠΑ, βρέθηκε εν μέσω μεγάλων αναταράξεων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 επιβατών.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το διεθνές αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες και βρισκόταν πάνω από τον εναέριο χώρο της Βραζιλίας, όταν τα κενά αέρος έκαναν εφιαλτικό το ταξίδι των επιβατών, προκαλώντας σκηνές χάους και πανικού.

Ματωμένα ρούχα, ανοιχτά ντουλαπάκια, χυμένα τρόφιμα και ποτά συνέθεσαν την εικόνα που αντίκρισαν οι διασώστες όταν το αεροσκάφος κατάφερε τελικά να προσγειωθεί με ασφάλεια στην πόλη της Φλόριντα, ενώ άμεσα οι τραυματίες διακομίστηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς κάποιος να χρειαστεί να παραμείνει για νοσηλεία.

Η αεροπορική εταιρεία με τη σειρά της απολογήθηκε στους επιβάτες για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση, ενώ οι επιβάτες της πτήσης, παρ τα όσα συνέβησαν συνεχάρησαν το πλήρωμα του αεροσκάφους για τον επαγγελματισμό τους και την προθυμία τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούσαν τους τραυματισμένους επιβάτες.