Ανακάλυψαν ανθρώπινα μέλη στο στομάχι γιγαντιαίου κροκόδειλου 6 μέτρων (pics)

Gazzetta team
Ανακάλυψαν ανθρώπινα μέλη στο στομάχι γιγαντιαίου κροκόδειλου 6 μέτρων (pics)
Oι συνεχιζόμενες επιθέσης από τα μεγάλα ερπετά έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση κι ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Άδοξο τέλος είχαν οι αναζητήσεις ενός Ινδονήσιου χωρικού, ο οποίος αγνοούταν επί ημέρες σε τροπικό δάσος του νησιού Βόρνεο της Ινδονησίας.

Οι φόβοι θανάσιμης επίθεσης από τους τεράστιους και ανθρωποφάγους κροκόδειλους που ζουν στην περιοχή επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο, όταν οι αρχές ανακάλυψαν το ακρωτηριασμένο σώμα του μέσα στον ποταμό Καλιμαντάν στην ενδοχώρα του Βόρνεο.

Στην ίδιαπεριοχή είχαν εντοπιστεί και προσωπικά αντικείμενα του άτυχου χωρικού αλλά και το ποδήλατό του, ενώ σε μικρή απόσταση αναπαυόταν ένας τεράστιος κροκόδειλος μήκους 6 μέτρων.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες πυροβόλησαν και σκότωσαν το επικίνδυνο ερπετό, ενώ αργότερα εντός της κοιλιάςτου βρέθηκαν τα ακρωτηριαμένα μέλη του 36χρονου άντρα.

Η επίθεση έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο μίας 66χρονης γυναίκας που κατασπαράχθηκε από τους κροκόδειλους της Σουμάτρα,ενώ ψάρευε σε ποταμό του νησιού αλλά και λίγους μήνες μετά τον επίσης αποτρόπαιο θάνατοενός Ρώσου τουρίστα,πάλι εξαιτίας των τεράστιων κροκοδείλων που κυριαρχούν σε ολόκληρη την περιοχή της Ινδονησίας.