Σάρον Στόουν: «Μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, ανέβηκα το τούνελ και είδα τους ανθρώπους μου, που έχουν πεθάνει να με καλούν» (vid)

Gazzetta team
Σάρον Στόουν: «Μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, ανέβηκα το τούνελ και είδα τους ανθρώπους μου, που έχουν πεθάνει να με καλούν» (vid)
Η Σάρον Στόουν μίλησε για την εμπειρία της να «φύγει» από αυτόν τον κόσμο και για τα δικά της πρόσωπα, που έχουν πεθάνει, που την καλούσαν να πάει μαζί τους…

Για την επιθανάτια εμπειρία της μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή η Σάρον Στόουν, με αφορμή το νέο της βιβλίο «Η ομορφιά του να ζεις δύο φορές»!

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την εγκεφαλική αιμορραγία που είχε την οποία διέγνωσαν μετά από αρκετές μέρες και το ότι πήγε στην άλλη ζωή και ξαναγύρισε.

«Στην περίπτωσή μου είχα αιμορραγία στον εγκέφαλο για αρκετές ημέρες, προτού πάω στο νοσοκομείο. Είχα χάσει τις αισθήσεις μου, όταν έφτασα εκεί και μού έκαναν μαγνητική για να βρουν τι συμβαίνει», ανέφερε στον Τζέιμς Κόρντεν και συνέχισε «με κοίταζε με τόση συμπάθεια κι εγώ να είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πεθαίνω», λέει η ηθοποιός.

«Ύστερα ο γιατρός μού είπε ότι θα με μετέφεραν σε νευρολογικό νοσοκομείο, επειδή δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη θεραπεία μου» και στη μετά περιγράφει την επιθανάτια εμπειρία που έζησε ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο που θα τη μετέφερε...

«Με έβαλαν σε ένα φορείο και ξαφνικά... αυτό ήταν. Ήταν σαν να έφυγα. Ένιωσα τον εαυτό μου να αναδύεται και υπήρχε αυτό το τούνελ, το οποίο προσπαθούσα να ανέβω. Στο τέλος του υπήρχε μία τρύπα και εκεί βρίσκονταν δικά μου άτομα, που είχαν πεθάνει. Με κοίταζαν σαν να μού έλεγαν πως είναι υπέροχα εκεί. Τότε, ένιωσα σαν να τούς έλεγα: “Έρχομαι μαζί σας παιδιά” και ενώ κινούμουν πολύ γρήγορα προς το μέρος τους, ξαφνικά ένιωσα σαν να με κλώτσησαν πολύ δυνατά στο στήθος», περιγράφει η 63χρονη ηθοποιός.

Το κτύπημα στο στήθος ήταν ο απινιδωτής με τον οποίο την επανέφεραν… Ύστερα από τόσα χρόνια δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ και ακόμα ηχούν στα αυτιά της τα λόγια του γιατρού που φώναζε να μην την αγγίξει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ