Το εντυπωσιακό τατουάζ του Snik στην πλάτη του προκάλεσε πυρετό (pics & vid)

Gazzetta team
Το εντυπωσιακό τατουάζ του Snik στην πλάτη του προκάλεσε πυρετό (pics & vid)
Το τατουάζ που έκανε ο Snik σε όλη του την πλάτη είχε ως αποτέλεσμα να ανεβάσει δέκατα και να αγχωθεί μήπως κόλλησε κορονοϊό.

Τις τελευταίες μέρες είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος ενόψει των Mad Awards με τα σενάρια που ήθελαν τον Snik να έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Το τί πραγματικά συνέβη, το εξήγησε ο ίδιος ο ράπερ χθες, προσερχόμενος στο event...

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι υγιής, απάντησε: «Είμαι φουλ υγιής, έκανα απλά ένα tattoo στην πλάτη μου και είχα ανεβάσει λίγο κάποια δέκατα. Έκανα το μοριακό, όλα καλά».

Όσον αφορά το αν αγχώθηκε για το αν έχει κολλήσει τον ιό της πανδημίας, είπε: «Αγχώθηκα, δεν θέλω να κολλήσω. Τώρα στο τέλος που βγήκαν τα εμβόλια; Όλοι αγχωθήκαμε (σ.σ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου), αλλά its all good, κάναμε δέκα τεστ. Στον εγκέφαλό μου μπήκαν οι μπατονέτες».

Το τατουάζ

Το σχέδιο που έκανε και με το οποίο κάλυψε όλη την πλάτη του, το είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες στο Instagram.

Πρόκειται για μία νεκροκεφαλή, την οποία μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Τα βραβεία

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα χθεσινά Mad Awards, ο Snik κέρδισε δύο βραβεία, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagra,γράφοντας: «VMA Best male modern / video of the year. Thank you fam. 5 nominations 2 awards this year». Αυτά μάλιστα έρχονται λίγες μέρες μετά την ανάδειξή του ως ο επιτυχημένος καλλιτέχνης του Spotify στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ