Κάνει ενέσεις λαδιού για να αυξήσει τους μυς του (pics)

Gazzetta team
Κάνει ενέσεις λαδιού για να αυξήσει τους μυς του (pics)
Ένας 48χρονος Βραζιλιάνος αποφάσισε να ακουλουθήσει ένα ανορθόδοξο και πολύ επικίνδυνο δρόμο για να αποκτήσει το σώμα που θέλει.

Ο σωστός δρόμος είναι ο πιο δύσκολος... Είναι όμως πιο safe και έχει καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι όμως, στο οποίο δεν φαίνεται να συμφωνεί ο Βαλντίρ Σεγκάτο.

Ο 48χρονος Βραζιλιάνος εδώ και 5 χρόνια κάνει στα περισσότερα σημεία του σώματός του, ενέσεις με ένα ειδικό λάδι, το οποίο προκαλεί απίστευτο πρήξιμο στους μυείς, έχοντας βάλει ως στόχο να μοιάσει στον Άρλοντ Σβαρτζενέγκερ και στον Απίστευτο Χουλκ.

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες, οι οποίες μόνο ως αποκρουστικές μπορούν να χαρακτηριστούν λόγω της ανομοιότητας που υπάρχει στο σώμα του.
Δείτε για παράδειγμα τα χέρια του... Δικέφαλοι και τρικέφαλοι πρησμένοι, αλλά η λεγόμενα «πάπια» παραμένει σε χαλαρά επίπεδα.

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να προβληματίζεται ούτε από αυτό, ούτε από τους κινδύνους που διατρέχει η υγεία του.

«Κοιτάζεις το σώμα σου να μεγαλώνει και θέλεις ακόμη περισσότερο. Με φωνάζουν Χουλκ, Σβαρτζενέγκερ, X-Man και μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μου, αλλά θέλω ακόμη περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Το λάδι είναι για αισθητικούς λόγους. Ομορφαίνει το σώμα, δεν αυξάνει την δύναμη. Οι γιατροί μου λένε να το σταματήσω αυτό, αλλά εγώ θα το συνεχίσω», συμπλήρωσε, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, οι οποίες δεδομένα κάποτε θα εμφανιστούν.

Τότε όμως, μπορεί να είναι πολύ αργά...