Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικών ομάδων; (pic)

Gazzetta team
Γιατί στα Νησιά του Σολομώντα φοράνε μπλουζάκια ελληνικών ομάδων; (pic)
Το ερώτημα πως γίνεται κάτοικοι εξωτικών νησιών να φοράνε μπλουζάκια του Ολυμπιακού της ΑΕΚ, βρήκε επιτέλους την επικρατέστερη απάντηση.

Σε διάφορες λογαριασμούς/ομάδες στο Facebook και στο Instagram, συχνά ανεβαίνουν φωτογραφίες από εξωτικά μέρη του κόσμου, όπου κάτοικοι των περιοχών αυτών, φοράνε μπλούζες που έχουν σχέση με την Ελλάδα.

Αυτές φυσικά που συγκεντρώνουν τα περισσότερα reactions είναι όσες αφορούν ομάδες, καθώς από κάτω συνήθως γίνεται χαμός. Οι υποστηρικτές τους «πλακώνονται» με τους αντίπαλους και γενικώς οι εικόνες αυτές έχουν πολύ... πέραση.

Υπάρχει όμως ένα μέρος στον πλανήτη, το οποίο βρίσκεται πολύ μακριά από την χώρα μας, αλλά αποτελεί σύνηθες φαινόμενο να συναντά κανείς ελληνικές μπλούζες.

Μιλάμε για τα Νησιά του Σολομώντα στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου μπορεί να βρει κανείς τύπους που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα να φοράνε φανέλες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ ή μπλουζάκια της ΕΛ.ΑΣ.

Λογικό είναι λοιπόν να δημιουργείται το ερώτημα, σε όποιον πέφτει πάνω τους, πως έφτασαν οι μπλούζες αυτές στην κατοχή τους.

Την απάντηση την έδωσε ένας από τους καλύτερους και πιο ευχάριστα εκπαιδευτικούς λογαριασμούς στο Facebook, «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ».

Ή μάλλον για να το θέσουμε στην σωστή του βάση και να αποδώσουν τα credits εκεί που πρέπει, την απάντηση την έδωσε ο Παύλος Ευαγγελίδης που έμεινε 3 χρόνια χρόνια και την δημοσιοποίησε ο «Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ»...

Ιδού λοιπόν...

«Τελικά υπάρχει εξήγηση.Όσοι ντόπιοι έχουν χρήματα να αγοράσουν ρούχα, συνήθως το κάνουν σε μαγαζιά που πουλάνε χρησιμοποιημένα ρούχα εισαγόμενα από την Αυστραλία. Εκεί υπάρχουν ως γνωστόν αρκετοί Έλληνες που ενδεχομένως να δωρίζουν ή να ξεφορτώνονται τακτικά τα παλιά τους ρούχα. Ο αγαπημένος μου είναι ο τυπάκος με καπελάκι καμουφλάζ, ψάθινο τσαντάκι και μπλούζα της Ελληνικής Αστυνομίας. Απλά δε συμβαίνουν αυτά…!!».

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ! Εδώ βλέπουμε κάποιους κατοίκους απο...

Δημοσιεύτηκε από Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ στις Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ