Ιστορική βραδιά για την Βίσση: «Βούλιαξε» ξανά το Καλλιμάρμαρο (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Πανικός για ακόμη μια φορά στο Καλλιμάρμαρο για την Άννα Βίσση που κατάφερε να γεμίσει για το στάδιο.
Η Άννα Βίσση «βούλιαξε» και πάλι το Καλλιμάρμαρο με χιλιάδες κόσμο. Η ίδια εμφανίστηκε στην σκηνή λίγο μετά τις εννιά δημιουργώντας ξανά sold out. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη από τις δύο συναυλίες αφού και αύριο θα εμφανιστεί ξανά στο ίδιο στάδιο αναμένοντας ακόμη ένα sold out.
Χιλιάδες κόσμος ξεκίνησε να φτάνει από τις πέντε το απόγευμα σχηματίζοντας μεγάλες ουρές για να την απολαύσει και να την δει από κοντά να ερμηνεύει τις διάσημες επιτυχίες της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί στον «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο», ενισχύοντας το έργο του.
@alexalexzafi @annavissiofficial #annavissi #vissi #kallimarmaro #sandre #soldout ♬ πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial
- Γιατρός εγκατέλειψε ασθενή στο χειρουργείο για να κάνει σεξ με την νοσοκόμα
- Η φυλακή-κολαστήριο της Γιούτα: Πού ενδέχεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Charlie Kirk (vid)
- Ο Τσουβέλας έκανε παράσταση και του εμφανίστηκε παπάς: Η στιγμή που έκανε το κοινό να δακρύσει (vid)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΦΕΚ για μισθούς Μητροπολιτών: To... ασύλληπτο νέο καθεστώς αποδοχών στην Εκκλησία της Ελλάδος
- Βίντεο-ντοκουμέντο από την τοποθέτηση βόμβας έξω στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη: Η στιγμή που ο δράστης την αφήνει και φεύγει
- Συνελήφθη φερόμενος αρχηγός κυκλώματος απάτης στον ΕΟΠΥΥ: Ζημία άνω των 405.000 ευρώ