Ο πρωταγωνιστής του Cobra Kai, Martin Kove, δάγκωσε ηθοποιό της σειράς για «παιχνίδι» (vid)
Κατά την διάρκεια του Summer Con (φεστιβάλ αφιερωμένος στους θαυμαστές του Cobra Kai) στην Ουάσινγκτον, ο Μάρτιν Κοβ, ηθοποιός του Cobra Kai, φέρεται να άρπαξε το χέρι της Άλις Χάνα‑Κιμ, επίσης ηθοποιού της σειράς, και να το δάγκωσε τόσο δυνατά «ώστε σχεδόν να προκαλέσει αιμορραγία», αναφέρεται στην αστυνομική αναφορά. Εκείνη απομακρύνθηκε κραυγάζοντας από τον πόνο, ενώ λίγο μετά επέστρεψε μαζί με τον σύζυγό της, Sebastian Roche, για να απαιτήσει εξηγήσεις.
Η Χάνα‑Κιμ απάντησε με έντονο ύφος, υποδεικνύοντας τα δαχτυλικά σημάδια και το πρήξιμο. Ο αστυνομικός του είπε: «Δεν μπορείς να δαγκώνεις ανθρώπους· πρόκειται για επίθεση». Ο Κοβ προσπάθησε να το δικαιολογήσει ως "παιχνίδι", εξηγώντας: «Παίζουμε συχνά μαζί, απλά τη δάγκωσα πολύ δυνατά». Εκείνη του απάντησε: «Δεν παίζουμε έτσι. Είσαι αγενής. Μου άφησες σημάδι. Στον 80χρονο εγκέφαλό σου αυτό θεωρείται "παιχνίδι"; Κύριε, μεγαλώσατε σε χαντάκι;».
Μετά το δάγκωμα, ο Κοβ είπε ότι φίλησε το σημείο για να παρηγορήσει τη Χάνα‑Κιμ. Όταν ο σύζυγός της τον αντιμετώπισε, εκείνος αντέδρασε θυμωμένα αλλά τελικά ομολόγησε. Σε video της αστυνομίας, η δράση εμφανίζεται πιο έντονη, με την ηθοποιό να λέει: «Πώς τόλμησες;» και τον Κοβ να απαντά: «Κατά λάθος, απλώς υπήρξε σύγχυση».
Η δημόσια συγγνώμη του Κοβ: «Ξεπέρασα τα όρια, δεν υπάρχει δικαιολογία»
Ο Μάρτιν Κοβ εξέδωσε επίσημη δήλωση στην τηλεόραση, όπου ζήτησε «βαθιά συγγνώμη» για τη συμπεριφορά του: «Λυπάμαι ειλικρινά που έχω προσβάλει την Άλις και τον σύζυγό της. Την έχω σε εκτίμηση ως επαγγελματία. Ήταν μια λάθος κίνηση στη στιγμή και ξεπέρασα τα όρια. Δεν υπάρχει δικαιολογία, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και μαθαίνω από το σφάλμα μου.Ζητώ συγγνώμη. Ήμουν απλώς παιχνιδιάρης. Παίζουμε συχνά μαζί και τη δάγκωσα λίγο πιο δυνατά».
Η Άλις Χάνα‑Κιμ επέλεξε να μην προχωρήσει σε μήνυση, όμως ζήτησε να καταγραφεί το περιστατικό ώστε «να μην μπορεί ποτέ ξανά να το κάνει». Ο Κοβ, από τη μεριά του, δήλωσε ότι «ζήτησε συγγνώμη εγκάρδια και δεσμεύεται να μην το επαναλάβει».
