Όταν ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε live το Nothing Else Matters των Metallica: «Είναι ένας ύμνος»
Οι Metallica ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην στη χώρα μας έπειτα από 16 χρόνια για την πέμπτη συναυλία τους. Στις 9 Μαϊου 2026 η θρυλική μέταλ μπάντα από το Λος Άντζελες θα ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ, στην πρώτη στάση της ευρωπαϊκής περιοδείας τους και ήδη το ελληνικό κοινό βρίσκεται σε παροξυσμό για ένα εισιτήριο.
Όλος αυτός ο ντόρος γύρω από τους Metallica τις τελευταίες ημέρες, εμάς μας γύρισε πίσω και μας θύμισε μια ιδιαίτερη μουσική στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο γνωστός Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης αποφάσισε με θάρρος και τόλμη να ερμηνεύσει ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά ένα από τα πιο διάσημα (και από τα πιο δύσκολα ερμηνευτικά) τραγούδια της μπάντας, το "Nothing Else Matters".
Απολαύστε το βίντεο:
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, τότε πριν από εννιά ολόκληρα χρόνια, είχε ξεκινήσει μια έντονη συζήτηση σε κανάλια και εκπομπές που αφορούσε το γιατί επέλεξε ο Χολίδης να κάνει κάτι τέτοιο.
Ο ίδιος μάλιστα είχε απαντήσει στα σχόλια με δήλωσή του, λέγοντας πως: «Επειδή είδα ότι και στο facebook γράφανε και ξαναγράφανε και πήρε μεγάλη διάσταση. Για μένα το τραγούδι δεν έχει όρια, ποιος θα το πει και τι θα πει. Εγώ το είπα, πέρασα πολύ ωραία και με τους μουσικούς μου περάσαμε ωραία. Μέχρι εκεί. Δεν είμαι μεταλάς, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι είναι ύμνος για μένα!».
Λέτε φέτος να τον δούμε και μέσα στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Metallica;