Αιγύπτιος με χαντζάρα απειλούσε αστυνομικούς στον Αγ. Παντελεήμονα
Τον τρόμο σκόρπισε στον Άγιο Παντελεήμονα ένας 37χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος μέρα μεσημέρι προσπάθησε να αποκεφαλίσει με χαντζάρα δύο Παλαιστίνιους και στη συνέχεια απειλούσε αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο για να τον συλλάβουν.
«Θέλω να σφάξω αστυνομικούς και θα πάω στην Αίγυπτο να κάνω live ότι θα σφάξω Έλληνες» φώναζε ο Αιγύπτιος, μέχρι που οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Ο λόγος του περιστατικού ήταν ποιος θα κάνει κουμάντο στην περιοχή.
Σύμφωνα με το newsit.gr, όλα άρχισαν όταν ένας 17χρονος από την Παλαιστίνη καθόταν σε κατάστημα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και έτρωγε. Ξαφνικά, τον προσέγγισε ένας 30χρονος και αφού τον χτύπησε, του άρπαξε 500 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. Λίγη ώρα αργότερα, όταν το θύμα μαζί με έναν συμπατριώτη του, περπατούσαν στην πλατεία, είδαν τον ληστή μαζί με έναν 37χρονο από την Αίγυπτο και τους προσέγγισαν για να ζητήσουν το λόγο και να λύσουν τις διαφορές τους.
Μάλιστα, ο 17χρονος, ζήτησε πίσω το κινητό του και τα χρήματα όμως ο δράστης τον ξυλοκόπησε και πάλι χτυπώντας τον στη μύτη με μια γροθιά και του είπε να φύγει γιατί θα μπλέξει άσχημα. Τότε ο 37χρονος Αιγύπτιος, έβγαλε από το μπουφάν του μια χαντζάρα και προσπάθησε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ να τον αποκεφαλίσει φωνάζοντας ότι «θα σου κόψω το κεφάλι! Είμαι ο αρχηγός της πλατείας!».
Οι άλλοι δύο όρμησαν με καδρόνια και μαχαίρια και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ενημερώθηκε η αστυνομία και όταν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, έφτασαν στο σημείο, ο 37χρονος πέταξε τη χαντζάρα, έβγαλε από το ζωνάρι του ένα τεράστιο μαχαίρι μήκους 47 εκατοστών με λάμα 32 εκατοστών και απειλούσε ότι θα σφάξει τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε από το σημείο αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- H κρυφή λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς στο Adolescence και έχει γίνει viral στο TikTok
- Αδιανόητο πρόστιμο στον 27χρονο που ήταν «αγνοούμενος» και βρέθηκε να παρακολουθεί τις έρευνες σε beach bar (vid)
- Τρομακτικός σεισμός Μιανμάρ: Η στιγμή που τα νερά πισίνας ξενοδοχείου πέφτουν σαν καταρράκτης (vids)