Ο Youtuber Κώστας Πουρνάρας πήγε στο «First Dates»: «Έχω δουλέψει και σε οικοδομή, θα μπορούσα να είμαι αστροναύτης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Youtuber Κώστας Πουρνάρας πήγε στο «First Dates»: «Έχω δουλέψει και σε οικοδομή, θα μπορούσα να είμαι αστροναύτης» (vid)
Τόνισε πως αν μια γυναίκα του το «παίξει ιστορία» αυτός θα την διδάξει την ιστορία.

Ο γνωστός Youtuber Κώστας Πουρνάρας πήγε στο «First Dates» για να βρει τον έρωτα.

Ο 24χρονος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ανέφερε πως του αρέσει να κάνει extreme sports ενώ τόνισε πως είχε συνηθίσει να τον προσεγγίζουν οι κοπέλες επειδή έκανε βίντεο στο Youtube.

«Είχα συνηθίσει να μου την πέφτουν οι κοπέλες, επειδή έκανα βίντεο στο Youtube και ακόμα και τώρα μου λένε ότι με θυμούνται. Μου έλεγαν ότι ήμουν το παιδικό τους crush και λίγο ξενερώνω. Εγώ θέλω μια γυναίκα δυναμική, που να με θέλει για εμένα για τον Κώστα, όχι για τον Πουρνάρα που έκανε βίντεο πριν από πέντε χρόνια», τόνισε.

Ανέφερε πως έχει κάνει πολλές δουλειές στο παρελθόν, «μέχρι και οικοδομή», τόνισε. Ενώ απαντώντας σε ερώτηση είπε πως θα μπορούσε να είναι αστροναύτης και πιλότος.

Ωστόσο, ανέφερε πως «αν μια γυναίκα μου το παίξει ιστορία θα κοιτάξω να της διδάξω την ιστορία. Αν είναι ταπεινή και μελιστάλαχτη θα γίνω χαλί να με πατήσει».