Κοκλώνης: «Ευχαριστώ Μαρινάκη, Σαββίδη, Κυριακόπουλο που είναι σημαντικοί για μένα, όπως και η οικογένεια Βαρδινογιάννη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοκλώνης: «Ευχαριστώ Μαρινάκη, Σαββίδη, Κυριακόπουλο που είναι σημαντικοί για μένα, όπως και η οικογένεια Βαρδινογιάννη» (vid)
Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές του αλλά και στα πρόσωπα που τον στήριξαν.

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open «After Dark» και μίλησε για την ζωή του, για την καριέρα του, για την εταιρεία παραγωγής του αλλά και για όσα ακούστηκαν πριν από 1,5 χρόνο για τον ίδιο.

Αναφέρθηκε στην στήριξη που είχε από τους ιδιοκτήτες των καναλιών ευχαριστώντας τους και τονίζοντας πόσο σημαντικοί είναι για εκείνον. Παράλληλα, μίλησε για εκείνους που ενώ ευεργετήθηκαν από αυτόν στην συνέχεια τον έβριζαν και τον έλεγαν «λαμόγιο».

«Μου έχει αποδείξει η ζωή ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Άρα εύχομαι, αν κάτι στραβό γίνει, που να μην γίνει ποτέ, να έχω 10 φίλους δίπλα μου για να μπορώ να πιαστώ μέχρι να ξανανέβω. Γι’ αυτό και όταν βλέπω κόσμο που με έχει ανάγκη, προσπαθώ να βοηθήσω, γιατί βλέπω τον εαυτό μου μέσα στο πρόβλημα που έχουν και σκέφτομαι ότι θα ήθελα και γω να υπάρχει ένας Νίκος που θα με βοηθήσει στο μέλλον. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, όπως πέρασα και τώρα πριν από ενάμιση χρόνο που ακούστηκαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα για μένα. Που μπορεί να είχα κάνει χίλια πράγματα, αυτά δεν τα είχα κάνει», τόνισε.

«Στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών γιατί θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει. Δηλαδή θα μπορούσε να μην υπήρχε η εταιρεία παραγωγής μου, 600 οικογένειες και γω μαζί να μην είχαμε να φάμε ή να ψάχναμε για δουλειά. Όμως βρέθηκαν αυτοί οι τρείς καλοί συνεργάτες και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Κυριακόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη που η συμφωνία με το OPEN έγινε μέσα σε αυτό το πρόβλημα», συμπλήρωσε.

«Μου είπαν, "Νίκο ξέρουμε τι είσαι και τι δεν είσαι, ξέρουμε που μπορείς να τα κάνεις χάλια και που όχι, εμείς θα σε στηρίξουμε". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ γι’ αυτό και για μένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι, φυσικά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στο παρελθόν δεν είχαν στήριξη από κανέναν. Είχα κάποιους φίλους που ήταν εκεί, μέσα σε αυτούς και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ήταν δύσκολα και μια από τις μεγαλύτερες φοβίες που έχω είναι να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως αυτό είναι η ζωή και όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν με ρωτάς αν έβαλα μυαλό, όχι. Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα», αποκάλυψε.

«Είδα κόσμο που περνούσα και μου έλεγαν "πόσο καλός είστε κ. Κοκλώνη και σας ευχαριστούμε" να λένε "άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο". Οι ίδιοι άνθρωποι που εγώ τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω. Είδα κόσμο που έκανα γιορτές γι' αυτούς. Είδα κοντινούς μου ανθρώπους που τους στήριζα μέχρι το τελευταίο δευτερόπλεπτο να λένε "το περιμέναμε, σιγά μην τα κατάφερνε ο Νικολάκης» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης.