Εργαζόμενος στη Σκιάθο μαχαίρωσε τον εργοδότη του: «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»

Εργαζόμενος στη Σκιάθο μαχαίρωσε τον εργοδότη του: «Το έκανα γιατί έτσι μου ήρθε»
Χωρίς λόγο και αιτία ένας 35χρονος στην Σκιάθο μαχαίρωσε τον συνομίληκο εργοδότη του.

Ένα άγριο περιστατικό σημειώθηκε στη Σκιάθο, όταν ένας 35χρονος σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε τον συνομήλικο εργοδότη του, χωρίς λόγο και αιτία.

«Εγώ φταίω για όλα, είναι πολύ καλός άνθρωπος, δεν ξέρω τι με έπιασε, τον μαχαίρωσα γιατί έτσι μου ήρθε», δήλωσε ο 35χρονος στο Αυτόφωρο.

Η οικογένειά του υποστήριξε πως εδώ και δέκα χρόνια, μετά από πτώση από ύψος, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παραδέχτηκαν ωστόσο πως δεν λαμβάνει αγωγή.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 35χρονος από χωριό της Φθιώτιδας κλήθηκε να εργαστεί σεζόν σε καφέ της Σκιάθου και ο εργοδότης με τον οποίο είχαν οικογενειακή σχέση, του έκλεισε δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με έναν ακόμη εργαζόμενο.

Του έγινε εμμονή ότι ο συγκάτοικος, του έκλεβε ρούχα και πράγματα και τα έκρυβε στην βαλίτσα του. Η κατάσταση στην δουλειά είχε λάβει άσχημη τροπή και μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ο εργοδότης του. Ο 35χρονος δήλωσε ότι βρισκόταν σε αγχώδη διαταραχή μόνιμα και ήθελε να φύγει από το νησί.

Προχθές το βράδυ προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο με τον 35χρονο να πιστεύει πως ο συγκάτοικος του έκλεψε δυο μπλούζες. Κάλεσε τον εργοδότη του στο τηλέφωνο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο, ενώ τον ενημέρωσε πως θα σκίσει την βαλίτσα του συναδέλφου του. «Έλα, να ανοίξεις εσύ την βαλίτσα του γιατί θα την σκίσω», του είπε στο τηλέφωνο.

Ο ιδιοκτήτης του καφέ έσπευσε αμέσως να τον συναντήσει, του χτύπησε το κουδούνι και τον κάλεσε να κατέβει στο πεζοδρόμιο, εξηγώντας πως είναι παράνομο να ανοίξει την βαλίτσα. Ο 35χρονος που δε δέχτηκε τις εξηγήσεις, είχε κρύψει επάνω του ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στην κοιλιά.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης του καφέ μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και έφυγε με τρία ράμματα, ενώ ο 35χρονος πέταξε το μαχαίρι και έτρεξε να εξαφανιστεί αλλά τον συνέλαβε η αστυνομία. Ο 35χρονος παραδέχτηκε τα πάντα, δήλωσε χθες στο δικαστήριο πως δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει για ποιον λόγο επιτέθηκε στον εργοδότη του, ο οποίος τον είχε πληρώσει μάλιστα για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ο δικηγόρος του ζήτησε να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο.

Η έδρα τον χαρακτήρισε άνθρωπο επικίνδυνο για το κοινωνικό σύνολο, δεν δέχτηκε το ιστορικό του ως ψυχιατρικό περιστατικό καθώς δεν κατατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες και τον καταδίκασε σε 2 χρόνια και εννέα μήνες με υποχρέωση να εκτίσει τους τέσσερις.