Έξτρα περιεχόμενο και Boss Challenge mode για το Stellar Blade

Έξτρα περιεχόμενο και Boss Challenge mode για το Stellar Blade
Το Stellar Blade αναβαθμίζεται για το PS5.

To Stellar Blade είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια των τελευταίων μηνών για το PS5 και η ομάδα ανάπτυξής του (Shift Up) προχώρησε σε σημαντικά αναβάθμισή του.

Το αποκλειστικό game του PS5 υποδέχτηκε ένα νεότερο update που προσθέτει ένα «φρέσκο» Boss Challenge mode, αλλά και νέες στολές για την πρωταγωνίστρια Eve.

Ο director του game, Kin Hyung Tae, σημείωσε πως με την ενημέρωση 1.003, το game υποδέχεται σημαντικές βελτιώσεις στα του gameplay, αλλά και ένα νέο mode για να παίξει κανείς ξανά τα 19 boss fights με διαφορετικές ρυθμίσεις και τρόπο.

Συγκεκριμένα τόνισε πως: «Η πρόοδος στο Boss Challenge mode απαιτεί δεδομένα από τα bosses που έχετε ήδη νικήσει. Μπορείτε να παίξετε ξανά σε μεγαλύτερη δυσκολία, αρκεί να έχετε δει τον τερματισμό. Για να παίξετε στο Challenge mode αυτό θα πρέπει είτε να κάνετε load και να παίξετε με τον εξοπλισμό, είτε να διαλέξετε διάφορα έτοιμα sets. Μόλις τελειώσετε το challenge, τα δεδομένα σας αναλύονται. Θα δείτε μετρήσεις για το χρόνο της μάχης, τον αριθμό των dodges και των parries, τα αντικείμενα που καταναλώσατε και άλλα».

Όσοι κερδίσουν όλα τα bosses στο Boss Challenge mode θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τη στολή Neurolink για την Eve. Το update προσθέτει ακόμη τις στολές White Kunoichi και Black Kunoichi που εμφανίζονται στο Adam’s Safehouse.