Κρήτη: Τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο και βρήκαν ότι εκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης για δολοφονία ενώ διερευνάται και για βιασμό

Κρήτη: Τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο και βρήκαν ότι εκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης για δολοφονία ενώ διερευνάται και για βιασμό
Έδωσε πλαστή ταυτότητα και διερευνάται η εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού και με το πλαστό του όνομα, καθώς υπάρχει σχετική καταγγελία.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν σε τυχαίο έλεγχο της τροχαίας, έβγαλαν λαβράκι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive.gr, συνελήφθη από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας 45χρονος Αλβανός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Ανακάλυψαν ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για δολοφονία

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Διερευνάται η εμπλοκή του σε βιασμό και με το πλαστό του όνομα

Διερευνάται επίσης η εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού και με το πλαστό του όνομα, καθώς υπάρχει σχετική καταγγελία.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.