Light: «Όταν παρερμηνεύονται τα λόγια μου στις συνεντεύξεις, βγαίνω στο instagram και τους ξεκ$%^#@&» (vid)

Light: «Όταν παρερμηνεύονται τα λόγια μου στις συνεντεύξεις, βγαίνω στο instagram και τους ξεκ$%^#@&» (vid)
Ο γνωστός τράπερ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με το ξύλο στα MAD Awards και εξήγησε την δική του πλευρά, εκφράζοντας την άποψή του.

Ο Light παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, αλλά και στην τηλεόραση και πώς βλέπει ο ίδιος κάποια πράγματα.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κριτική που του είχε ασκήσει είπε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γούσταρε φουλ. Είχε καιρό στη ζωή του να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον για να ασχοληθεί. Νομίζω ότι του κάναμε μεγάλη χάρη».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις συνεντεύξεις που δίνει ο ίδιος ή τις δηλώσεις που του ζητούν να κάνει, τονίζοντας: «Βγαίνω στο Όταν παρερμηνεύονται τα λόγια μου στις συνεντεύξεις, βγαίνω στο instagram και τους ξεκ$%^#@& και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε "θα το αλλάξουμε συγγνώμη"».

«Ξέρεις ποια είναι η μαγκιά πλέον; Ότι δεν χρειάζεσαι την τηλεόραση. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση. Έχω αυτό το εργαλείο που έχει 700.000 followers μέσα και ό,τι μ#$%^@& και να πεις ότι είπα, αν πιάσω το κινητό μου και πω "μάγκες βγήκε ο τάδε και τάδε και είπαν αυτό, στην πραγματικότητα έχω πει 1, 2, 3, 5 ,10". Την επόμενη μέρα θέλεις δεν θέλεις είναι news. Οπότε δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@#$εκπομπή σου, ούτε την κ@#$φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Έγω είμαι το news outlet μου, σου κάνω χάρη που σου δίνω την συνέντευξη έξω από το live», συμπλήρωσε.

Για το περιστατικό στα MAD Awards είπε: «Δεν μετανιώνω τίποτα. Ήταν λάθος, δεν λέω πως δεν ήταν. Αλλά έμαθα από το λάθος. Όταν σηκώθηκαν και με βάρεσαν οι τρεις μπράβοι, οι επιλογές μου ποιες ήταν; "Έφαγες ξύλο από τους φουσκωτούς, κάτσε σαν την π@#$%!^ και άσε τον κόσμο να τον καταδικάσει". Ναι αλλά εγώ δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ράπερ. Δεν γίνεται να με κοπανήσεις κι εγώ να έρθω να κάτσω δίπλα έτσι. Άρα, λοιπόν, έπρεπε να πάρω την δύσκολη απόφαση, όταν θα ανέβω πάνω στο stage να περπατήσω πάνω του και να του δώσω μια ίσια μέσα στα δόντια», είπε μεταξύ άλλων ο Light.