Μουρατίδης για το τέλος της συνεργασίας του με Μαζωνάκη: «Διαφωνήσαμε γιατί έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση» (vid)

Μουρατίδης για το τέλος της συνεργασίας του με Μαζωνάκη: «Διαφωνήσαμε γιατί έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση» (vid)
Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την σχέση του και τον Γιώργο Μαζωνάκη και για το πώς διεκόπησε η συνεργασία τους.

Η υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες της σόουμπιζ. Ο Νίκος Μουρατίδης κλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να μιλήσει για την πολυσυζητημένη υπόθεση.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός, που συνεργάστηκε στενά με τον Γιώργο Μαζωνάκη στα πρώτα του βήματα στη μουσική, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους, ενώ έριξε και τα «βέλη» του προς την αδελφή του καλλιτέχνη ως προς το θέμα του management.

«Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Του σχεδίασα όλη την πορεία και τον έκανα από το μηδέν super star», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης στην εκπομπή του ALPHA.

«Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει δίσκους. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: πεινάω. Εκείνη του τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον πήρε έτοιμο super star και του σήκωνε απλά τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι μεγάλη υπόθεση, χτίζουν καριέρες οι μάνατζερ», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αυτό που με γοήτευσε σε εκείνον ήταν η φωνή του. Δούλευε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε: χαίρω πολύ, συνάδελφος. Εκεί είπα: αυτός θα γίνει σίγουρα», τόνισε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.