Λιάγκας: «Να το σηκώσει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός» και η Πετρογιάννη φώναζε για το Final Four «πάμε για το 7ο!» (vid)

Λιάγκας: «Να το σηκώσει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός» και η Πετρογιάννη φώναζε για το Final Four «πάμε για το 7ο!» (vid)
Ο παρουσιαστής ευχήθηκε να το σηκώσει ο Ολυμπιακός στο Conference League, αλλά και στην Ευρωλίγκα, αλλά αν αυτό δεν γίνει τότε είπε να το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.

Στις περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, μη αθλητικού περιεχομένου, σχολιάστηκαν τα σημερινά παιχνίδια του Final Four της Ευρωλίγκας, όπου αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους για τον νικητή, ανάλογα φυσικά με την ομάδα που υποστηρίζουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου στην κάμερα του «Πρωινού» κατά την διάρκεια της αναχώρησής του για το Βερολίνο, αναφέρθηκε στο Final Four.

«Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες και το εννοώ. Θα χαρώ να το σηκώσει ο Ολυμπιακός, αν δεν το σηκώσει ο Ολυμπιακός, ειλικρινά το λέω μέσα από την καρδιά μου, από το να το σηκώσει ο Τούρκος ή ο Ισπανός, να το σηκώσει ο Παναθηναϊκός. Θα χαρώ να το σηκώσει ο Ολυμπιακός εννοείται, θα στεναχωρηθώ αν χάσει. Αν είναι να το σηκώσει ξένη ομάδα, ας το σηκώσει ο Παναθηναϊκός και το εννοώ. Και να κάνουμε όλοι έτσι. Την Τετάρτη να το σηκώσει ο Ολυμπιακός, να πάρουμε ευρωπαϊκό κύπελλο η Ελλάδα», είπε ο παρουσιαστής.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη φώναξε: «Πάμε για το 7ο!».