Έφυγε για Βερολίνο και ο Στάνκογλου: «Το γούρι μου είναι ένα κασκόλ που το έχω 40 χρόνια»(vid)

Έφυγε για Βερολίνο και ο Στάνκογλου: «Το γούρι μου είναι ένα κασκόλ που το έχω 40 χρόνια»(vid)
Ο Γιάννης Στάνκγλου ταξιδεύει για Βερολίνο, με σκοπό να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Ώρα Βερολίνου. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της σεζόν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους με έπαθλο το “Άγιο Δισκοπότηρο” της Ευρωλίγκας, σε μια ιστορική συγκυρία για το ελληνικό μπάσκετ.

Από αυτή τη διοργάνωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Στάνκογλου. Η κάμερα του Πρωϊνού συνάντησε τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για το πως αισθάνεται λίγες ώρες πριν το μεγάλο τζάμπολ. «Πάω στο Βερολίνο να δω Final 4, να δω τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη χαρά γιατί έχω πάρει και τον γιο μου μαζί» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει κάποιο γούρι μαζί του, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε ότι έχει πάρει μαζί του ένα κασκόλ που το έχει πολλά χρόνια.

Τέλος σημείωσε ότι «ο αθλητισμός είναι για να ξεσκάς. Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Conference, έρχονται και οι Ολυμπιακοί αγώνες. Για αυτό πάω στο Βερολίνο και για αυτό πάω με τον γιό μου. Θέλω να βιώσει κάτι που δεν έχει σχέση με την ελληνική πραγματικότητα... Εγώ θα ήθελα όλοι, να μπορούμε όλοι να πηγαίνουμε οπουδήποτε να βλέπουμε την ομάδα μας».

Γιάννης Στάνκογλου: «Στο γκολ του Βαζέχα με τον Άγιαξ, οι μπύρες έφτασαν στο ταβάνι» | Φανέλα