Πήγε στον γάμο του φίλου ντυμένος ρομπότ Gundam για να τον τρολάρει (vid)

Πήγε στον γάμο του φίλου ντυμένος ρομπότ Gundam για να τον τρολάρει (vid)
Αντί για κοστούμι ένας άντρας φόρεσε στολή ρομπότ για να πάει στο γάμο του κολλητού του.

Viral έχει γίνει ένας άνδρας στην Ιαπωνία, ο οποίος πήγε στον γάμο του φίλου του με στολή ρομπότ RX-78-2 Gundam αντί να φορέσει κοστούμι. Η εντολή του γαμπρού ήταν ξεκάθαρη: «Παρακαλώ φορέστε κοστούμι». Ωστόσο, ο φίλος του αποφάσισε να τον τρολάρει.

Ο Ιάπωνας με το όνομα Kuroboshi εμφανίστηκε ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τη στολή του αυθεντικού Mobile Suit Gundam RX-78-2, έχοντας μια κάρτα με το όνομά του κρεμασμένη στο λαιμό του, ώστε οι να γνωρίζουν ποιος είναι.

Στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε από την εκδήλωση, το μόνο που διακρίνεται είναι το δεξί του χέρι, καθώς αφαίρεσε για λίγο το κάλυμμα της στολής προκειμένου να πιει ένα ποτήρι κρασί.

Η φωτογραφία του κοινοποιήθηκε σύντομα στο Twitter και έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,2 εκατομμύρια προβολές. «Αυτό είναι ένα σοβαρό κοστούμι», είπε ειρωνικά ένας χρήστης ενώ ένα άλλος σχολίασε: «Μου αρέσει το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στο παρασκήνιο, είναι απολύτως φυσιολογικό».

Πάντως, ο Kuroboshi δεν ήταν ο μοναδικός που επέλεξε να πάει με τέτοια αμφίεση στον γάμο του φίλου του. Ένας άλλος καλεσμένος εμφανίστηκε με στολή μονομάχου Yu-Gi-Oh τραβώντας με τη σειρά του πάνω του τα βλέμματα. Μάλιστα, οι δύο ντυμένοι καλεσμένοι βρήκαν τον χρόνο για μια επική μάχη, η οποία ανέβηκε στο Twitter.