Μητσοτάκης για τελικό Κυπέλλου: «Πρότασή μου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με παρουσία φιλάθλων» (vid)

Μητσοτάκης για τελικό Κυπέλλου: «Πρότασή μου να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ με παρουσία φιλάθλων» (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την επιθυμία του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με την παρουσία φιλάθλων.

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» του OPEN βρέθηκε καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αθλητικά ζητήματα.

Ο πρωθυπουργός όπως είπε, έχει καταθέσει πρόταση για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος πάντα στο ΟΑΚΑ και πάντα με φιλάθλους. «Αν έχω τρόπο να νομοθετήσω χωρίς να παραβιάσω το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου θα το κάνω ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνεται κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ, όπως συμβαίνει στο το Γουέμπλεϊ, και πάνα με φιλάθλους», ανέφερε αρχικά.

«Ελπίζω να γίνει δεκτή η πρόταση μου από την ΕΠΟ να γίνεται πάγια έτσι ο τελικός χωρίς να υπάρχει αμφισβήτηση» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός στη σκιά της απόφασης ο φετινός τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη το προσεχές Σάββατο να γίνει χωρίς φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

«Γίνονται μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και το στάδιο δεν θα πρέπει να υπολειτουργεί αλλά αντίθετα να ξέρουμε ότι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξάγεται εκεί», συνέχισε.

«Ελπίζω η πρότασή μου να γίνει δεκτή και εμείς θα εγγυηθούμε την ασφάλεια» κατέληξε για το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κλείνοντας τη συνέντευξή ο πρωθυπουργός είπε «μακάρι να έχουμε για πρώτη φορά νικητή από την Ελλάδα στο Conference League, μακάρι να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της Euroleague και πιστεύω ότι θα βρω χρόνο να πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ως οπαδός. Επειδη έχω δικαιωθεί στις προβλέψεις μου, δεν θα κάνω νέα. Το χιούμορ είναι αναγκαίο αλλά δεν καλύπτει τη σοβαρότητα της πολιτικής».

@Photo credits: eurokinissi