Τουρκία: Γνωστός ηθοποιός αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να να εκδικηθεί τους καθηγητές του

Τουρκία: Γνωστός ηθοποιός αγόρασε το σχολείο που πήγε μικρός και το διέλυσε για να να εκδικηθεί τους καθηγητές του
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση του διάσημου Τούρκου ηθοποιού, Caglar Ertugrul ο οποίος αγόρασε και κατεδάφισε το σχολείο των παιδικών του χρόνων.

Ο Τούρκος ηθοποιός Caglar Ertugrul έσπειρε τη διχόνοια στο κοινό του, όχι για κάποιο ρόλο αλλά για μια ασυνήθηστη πράξη: να αγοράσει και στη συνέχεια να γκρεμίσει το σχολείο του!

Πράγματι, ο συγκεκριμένος Τούρκους ηθοποιός Caglar Ertugrul, κατεδάφισε το κτίριο του σχολείου του για να πάρει εκδίκηση από τους δασκάλους που τον χτυπούσαν.

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα στα ερείπια, δηλώνοντας ότι πήρε εκδίκηση από το σχολείο που τον τραυμάτισε ψυχικά και σωματικά στην παιδική του ηλικία. Η ανάρτηση έλαβε χιλιάδες σχόλια, με πάρα πολλούς να επικρίνουν τις ενέργειές του ως καταστροφικές και αντιτουρκικές. Ο Ertuğrul έχει πάνω από 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και οι φαν του Τούρκου ηθοποιού διχάστηκαν ανάμεσα σε αυτούς που στήριξαν την κίνησή του και σε όσους θεώρησαν ότι στέλνει το λάθος μήνυμα στα νέα παιδιά.

Ο Caglar Ertugrul γεννήθηκε στις στις 5 Νοεμβρίου του 1987 και έχει κέρδισει το βραβείο «Χρυσή Πεταλούδα» για τον καλύτερο ηθοποιό σε ρομαντική κωμωδία το 2020 για τον ρόλο του στην ταινία Afili Ask και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021 για τον ρόλο του στην ταινία Teskilat. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους Τούρκους ηθοποιούς στα τουρκικά δράματα.