Ρούχα που τα φοράς παντού και όλη μέρα: Αυτό είναι το easy to wear brand που μας λύνει τα χέρια

Branded Content Team
Ρούχα που τα φοράς παντού και όλη μέρα: Αυτό είναι το easy to wear brand που μας λύνει τα χέρια
Το στιλ ντυσίματος που μπορεί να φορεθεί με ευκολία σε περισσότερες από μία περιστάσεις κερδίζει συνεχώς έδαφος και η νέα συλλογή Spring Summer ‘24 της The Bostonians κινείται ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσες φορές μέσα στη μέρα μπορεί να βρεθείς σε μία κατάσταση μετάβασης; Από το σπίτι στο γραφείο ή από το γραφείο στο γυμναστήριο και από εκεί για μία έξοδο με φίλους ή ακόμη και για μια εκδρομή εκτός πόλης. Στη δραστήρια ζωή του σήμερα, αυτές οι on-the-go στιγμές είναι πάρα πολλές και τελικά πολύ σημαντικές για να αδιαφορούμε για εκείνες. Γιατί, λοιπόν, να μην τις περνάμε με στιλ;

Οι περισσότεροι, λοιπόν, ψάχνουμε ρούχα τα οποία να μπορούν να «ταιριάξουν» σε παραπάνω από μία καταστάσεις. Να είναι άνετα, αλλά ταυτόχρονα και κομψά. Μπλούζες ή παντελόνια που μας κάνουν να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή και κατάσταση, χωρίς να πολυσκεφτόμαστε το «τι θα φορέσουμε».

Πώς η The Bostonians κάνει το on-the-go στιλ να ξεχωρίζει

...

Ειδικά στη χώρα μας, ένα brand που βρίσκεται στην πρωτοπορία ανάδειξης του on-the-go style είναι φυσικά η The Bostonians.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, αυτή την παράδοση, η νέα συλλογή Spring Summer ‘24, αφυπνίζει το καλοκαιρινό State of Mind για τον σύγχρονο άντρα, τον άντρα που νοιάζεται για την εμφάνισή του σε κάθε πλευρά της καθημερινότητάς του. Τι προσφέρει;

...

Επιλογές για όλα τα γούστα μέσα από ένα φωτεινό καλειδοσκόπιο παστέλ χρωμάτων, ευφάνταστων prints και εμβληματικών stripes - αυτά δηλαδή που τελικά σημαίνουν καλοκαίρι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η collection αυτή αντλεί την έμπνευσή της από την περίφημη open-air art της Βοστώνης.

Οι πιο easy to wear επιλογές

Φυσικά, μιλώντας για on-the-go looks δεν θα μπορούσαν να λείπουν ούτε τα άνετα υφάσματα ούτε οι easy to wear επιλογές. Έτσι, για το καλοκαίρι σου στην πόλη μπορείς να βρεις απεριόριστους συνδυασμούς για clean, κομψές και μίνιμαλ εμφανίσεις. Από οveshirts και knit polos, μέχρι t-shirts και υφάσματα κατάλληλα για τον ζεστό καιρό που έρχεται, τα οποία μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία στη δουλειά, στη βόλτα, στην εκδρομή.

...

Από την άλλη, για το καλοκαίρι κοντά στην παραλία, η The Bostonians προτείνει με τη συλλογή της πιο έντονα χρώματα, funky prints και conceptual μοτίβα που προσδίδουν έναν άλλο αέρα πιο «δροσερό» αέρα στην ημέρα σου, αιχμαλωτίζοντας την ψυχή της Μεσογείου. Εκεί θα συναντήσεις στιλάτα πουκάμισα, που θα κάνουν σίγουρα πολλά βλέμματα να γυρίσουν προς το μέρος σου.

...

Το λουκ που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο

Προφανώς, δεν λείπει το κομμάτι του athleisure, δηλαδή του συνδυασμού σπορ και εκλεπτυσμένου ντυσίματος που μπορεί να είναι ταυτόχρονα άνετο κατάλληλο για κάθε είδους σπορ αλλά και μοντέρνο με τέτοιο τρόπο, ώστε να φοριέται σε οποιαδήποτε περίσταση, πρωί και βράδυ. Κομμάτια από sustainable cotton άριστης ποιότητας με βερμούδες και t-shirts να κάνουν τη διαφορά.

...

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι το ντύσιμο και το στιλ είναι ένας ακόμα τρόπος να εκφραστούμε και να δείξουμε ποιοι είμαστε και βλέπουμε τον εαυτό μας.

Η επιμέλεια του on-the-go στιλ μας, λοιπόν, είναι ένας ωραίος τρόπος να δώσουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας. Νιώθοντας άνεση και ταυτόχρονα αποπνέοντας προς τα έξω αυτοπεποίθηση, σίγουρα χρήσιμη για τα δύσκολα tasks της ημέρας. Τα easy to wear ρούχα είναι εδώ και έχουν φτιαχτεί για όλους εμάς που θέλουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Advertorial