Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές μέσα σε τρία χρόνια!

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές μέσα σε τρία χρόνια!
Μια 56χρονη στην Αγγλία οδηγήθηκε στη φυλακή αφού μόνο το 2023 πραγματοποίησε περίπου 1.200 κλήσεις στην Αστυνομία

Μια γυναίκα που χρησιμοποίησε 17 διαφορετικά κινητά τηλέφωνα για να κάνει εκατοντάδες ενοχλητικές κλήσεις στην Αστυνομία οδηγήθηκε τελικά στη φυλακή.

Η 56χρονη Sonia Nixon τηλεφώνησε στη γραμμή έκτακτης ανάγκης περισσότερες από 2.000 φορές τα τελευταία τρία χρόνια - με 1.194 από αυτές τις κλήσεις να πραγματοποιούνται μόνο το 2023.

Η Nixon, από το Λονδίνο, ήταν μία από τους τρεις χειρότερους παραβάτες για επαναλαμβανόμενες κλήσεις «φάρσες» πέρυσι.

Εκτιμάται ότι οι ενοχλητικές κλήσεις της κόστισαν στη Μητροπολιτική Αστυνομία περίπου 4.500 λίρες μέσα σε πέντε μήνε και προκάλεσαν έναν πραγματικό μπάχαλο καθώς η κατάχρηση του συστήματος 999 από αυτήν είχε σημαντικό αντίκτυπο στο πόσο γρήγορα οι χειριστές μπορούσαν να ανταποκριθούν σε πραγματικά επείγοντα περιστατικά.

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ρώτησε τον τηλεφωνητή "πού είναι το φαγητό μου;", και σε μια άλλη κλήση ζήτησε από τον τηλεφωνητή τον αριθμό τηλεφώνου του Υπουργείου Εργασίας και Συντάξεων (DWP).

Σε μια άλλη κλήση φώναζε επανειλημμένα "πού είναι τα πράγματά μου;", γινόταν όλο και πιο δυνατή και θυμωμένη καθώς ο τηλεφωνητής προσπαθούσε να την ηρεμήσει και να πάρει περισσότερες πληροφορίες από αυτήν.