Γιάννης Ζουγανέλης στο Gazzetta: «Όση λιγότερη παιδεία έχει ένας καλλιτέχνης, τόσο εμπαθής και συμπλεγματικός είναι» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γιάννης Ζουγανέλης στο Gazzetta: «Όση λιγότερη παιδεία έχει ένας καλλιτέχνης, τόσο εμπαθής και συμπλεγματικός είναι» (vid)
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει στο Gazzetta.gr με αφορμή το τελευταίο άλμπουμ του «Μαύρος Μαρκαδόρος»

O «Μαύρος Μαρκαδόρος» είναι το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Ζουγανέλη που αξίζει να ακούσετε, δίνοντας προσοχή στη μαγευτική μουσική του ίδιου και στον ξεχωριστό στίχο του Ισαάκ Σούση.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, αφού είδε ανθρώπους με υπόβαθρο να σκύβουν για τα βασικά ή να ψάχνουν θαύματα πίσω από τα μπάχαλα, έκατσε στο πιάνο και μπροστά από τα χάρτινα τα κτήρια, οραματίστηκε τον "Μαύρο Μαρκαδόρο"!

Μαύρος μαρκαδόρος γιατί " γράφει στο άσπρο, γράφει στον δρόμο, είναι πολύ έντονος κι έχει μία ανεξίτηλη λογική".

Παρέα με Ισαάκ Σούση, δημιουργήσαν τη νέα δισκογραφική δουλειά την οποία ερμήνευσαν οι Κώστας Μακεδόνας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Δημητριάδης, Λαμπρινή Καρακώστα, Κίτρινα Ποδήλατα, Αλέξανδρος Χατζής, Ισιδώρα Σιδέρη και φυσικά ο ίδιος ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο γνωστός και αγαπημένος μουσικός μίλησε στο Gazzetta.gr και ανέφερε το μαγικό ταξίδι πίσω από τη δημιουργία του άλμπουμ. «Ο Μαύρος Μαρκαδόρος ξεκίνησε από το 2009 και είναι το εκατοστό μου CD. Έχω γράψει χίλια τραγούδια. Από όλα αυτά, αγαπώ πιο πολύ τις αποτυχίες, όλα αυτά που δεν έχουν πετύχει και έχουν την αγωνία να πετύχουν και να αποσπάσουν αυτό που τους ανήκει... Τα τελευταία τρία τραγούδια του δίσκου είναι rock "γιατί έχει ένα τσαμπουκά το rock. Είναι ερωτικό, στο υψηλότερο επίπεδο! Απελευθέρωσε γυναίκες! Και φυσικά, έφερε την ηλεκτρική κιθάρα! Φανταστείτε πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς την ηλεκτρική κιθάρα...» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης μεταξύ άλλων.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Ζουγανέλης στο Gazzetta

@Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη