Πρόσβαση στις εξωτερικές σκάλες, με τα αναβατόρια της Draculis!

Branded Content Team
Πρόσβαση στις εξωτερικές σκάλες, με τα αναβατόρια της Draculis!
Είτε η σκάλα σας οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού, στην πίσω αυλή, στο γκαράζ ή στη βεράντα, τα αναβατόρια σκάλας που διαθέτουν σας δίνουν πάλι ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε χώρο της κατοικίας σας.

Στη Draculis ακούνε τις ανάγκες σας, γι΄αυτό σας προτείνουν το αναβατόριο σκάλας της Stannah, που σχεδιάστηκε για να καλύψει τη μετακίνηση σε σκάλες εξωτερικού χώρου! Είτε η σκάλα σας οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού, στην πίσω αυλή, στο γκαράζ ή στη βεράντα, τα αναβατόρια σκάλας που διαθέτουν σας δίνουν πάλι ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε χώρο της κατοικίας σας.

Το μοντέλο Stannah 320 είναι ειδικά κατασκευασμένο για εξωτερικούς χώρους και δοκιμασμένο σε ακραίες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες (-20°C, +40°C, 80% υγρασία). Γι΄ αυτό και αντέχει σε υγρασία, ήλιο, καύσωνες, αέρηδες, βροχή ακόμα και σε χιόνια! Οι μηχανικοί τους έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό πρόγραμμα ελέγχων, οπότε κάθε εξάρτημα ταναβατορίου σκάλας ελέγχεται κάνοντας 25.000 διαδρομές μετ’ επιστροφής. Γι’ αυτό, το αναβατόριο σκάλας για εξωτερικές σκάλες είναι μια επένδυση πολλών ετών για να έχετε μια υγιή, δραστήρια & ελεύθερη καθημερινότητα.

...

Ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξωτερικού αναβατορίου

Το κάθισμά του είναι από πλαστικό, με κομψή και αναπαυτική πλάτη, ενώ διατίθεται πάντα με κουκούλα στο βασικό του εξοπλισμό, για να το προστατεύετε όταν δεν χρησιμοποιείται. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της Stannah, το κάθισμα διπλώνει επίπεδα και κατά μήκος του τοίχου, αφήνοντας ελεύθερο χώρο για τους υπόλοιπους χρήστες της σκάλας. Επιπλέον η μπουτονιέρα τοίχου κλήσης-αποστολής, σας επιτρέπει να το καλείτε από το ανώτερο ή το κατώτερο σημείο της σκάλας. Το αναβατόριο για εξωτερικές σκάλες διαθέτει επιπλέον: Πιστοποίηση CE για ασφαλή μεταφορά ατόμων, Ωφέλιμο βάρος 135 κιλά, Αντοχή σε ακραίες συνθήκες και θερμοκρασίες, Εργονομικό σχεδιασμό καθίσματος, Μπαταρίες για δυνατότητα κίνησης ακόμα και σε πολύωρη διακοπή ρεύματος, Κουκούλα στο βασικό εξοπλισμό και 10 χρόνια εγγύηση!

...

Τεχνικές Προδιαγραφές του εξωτερικού αναβατορίου

Σύστημα κατεύθυνσης: Τοποθετημένο σε κάθε βραχίονα, ο ελαφρύς μοχλός ελέγχει την κίνηση σε κάθε σκαλί.

Ζώνη ασφαλείας: Σας προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και ηρεμία κατά την μετακίνησή σας.

Περιστρεφόμενο κάθισμα: Διαθέτει μοχλούς και στις δύο πλευρές του ανελκυστήρα, οι οποίοι με ένα ελαφρύ πάτημα ενεργοποιούν την περιστροφή.

Αναδιπλούμενο κάθισμα: Το κάθισμα μπορεί να διπλώσει κατά μήκος του τοίχου, εξασφαλίζοντας ασφάλεια όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ σας παρέχει ταυτόχρονα ελεύθερο χώρο στις σκάλες.

Αισθητήρες ακριβείας: 5 αισθητήρες ασφαλείας στη βάση του καθίσματος ακινητοποιούν αυτόματα την κίνησή του, στην περίπτωση εμποδίου κατά την ανάβαση της σκάλας.

Ένδειξη LED: Ανάβει όταν ο ανελκυστήρας είναι έτοιμος για χρήση.

Βραχίονες: Αναπαυτικοί βραχίονες με μαλακή επένδυση.

Διακόπτης on/off: Για να μπαίνει σε λειτουργία όταν το χρειάζεστε. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τον χρησιμοποιείτε μόνο εσείς.

Διακόπτης κλειδώματος: Σε περίπτωση που χρειαστεί, ακινητοποιεί τον ανελκυστήρα.

Υποπόδιο: Μπορεί να διπλωθεί, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια όταν δεν είναι σε χρήση.

Ράγα μετακίνησης: Ο ανελκυστήρας κάνει τη διαδρομή του πάνω σε μία λεπτή αλλά ισχυρή και συμπαγή ράγα.

...

Η Draculis στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει πραγματοποιήσει πάνω από 7.250 χιλιάδες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων σκάλας σε όλη την Ελλάδα, βοηθώντας και διασφαλίζοντας ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα ή ΑμεΑ θα μπορούν να νοιώθουν ανεξάρτητα και αυτόνομα μέσα στα σπίτια τους. Από μερικά μόνο σκαλοπάτια μέχρι μια πλήρη σκάλα, το αναβατόριο σκάλας από τη Draculis, θα σας προσφέρει την ελευθερία να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς άγχος, χωρίς πόνους στη μέση ή στα γόνατα, ανακτώντας ξανά την ανεξαρτησία σας.

Όλα τα προϊόντα της Draculis πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας για χρήση ατόμων με κινητικά προβλήματα και έχουν Πιστοποίηση CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων της εταιρίας, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη/service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Επιλέγοντας τη Draculis θα έχετε κάνει την πιο αξιόπιστη αγορά σας, δεδομένου ότι η εταιρία παρέχει: Εγκατάσταση σε 1 ημέρα, Πανελλαδική Εξυπηρέτηση, Εγγύηση 10 έτη, Άρτια Καταρτισμένο Τμήμα Σχεδίασης, Εξειδικευμένο Τεχνικό Προσωπικό, Ετοιμοπαράδοτα Μοντέλα, Διαρκής Παρακαταθήκη Ανταλλακτικών, Μικροί Χρόνοι Παράδοσης, Οργανωμένο Service.

...

Η επόμενή σας κίνηση! Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει και μελετήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς και θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη Μελέτη & Εκτίμηση Κόστους του χώρου σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση της εταιρίας στη Μεταμόρφωση - Ικαρίας 2, όπου θα δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα, προκειμένου να επιλέξετε το αναβατόριο σκάλας, που ταιριάζει στην αισθητική και στον προσωπικό σας χώρο.

Η αξιοπιστία όλων των προϊόντων της Draculis, δίνει στην αγορά σας διαχρονική αξία και την κάνουν επένδυση ζωής.

Draculis Lift AE: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής

Ραντεβού για ΔΩΡΕΑΝ μελέτη: 210 2842018, 210 2841189

Ε-mail: [email protected]

https://draculis.gr/proionta/anelkystires-skalas/gia-exoterikous-xorous-stannah-320

https://www.facebook.com/draculis.gr

https://www.instagram.com/draculis.gr

Advertorial