Το συγκινητικό αντίο των Πορτοκάλογλου-Μόρφη στο «Μουσικό Κουτί», χαμός από τον κόσμο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το συγκινητικό αντίο των Πορτοκάλογλου-Μόρφη στο «Μουσικό Κουτί», χαμός από τον κόσμο (vid)
Αποθεώθηκε το «Μουσικό Κουτί» η αυλαία του οποίο έπεσε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Τίτλοι τέλους στην επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» μπήκαν το βράδυ της Κυριακής (14/4) με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές σε κλίμα συγκίνησης.

Στα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισοδίου ο τραγουδοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής θέλησε να μοιραστεί μελωδίες μαζί με τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Στην παρέα αυτής της αυλαίας βρίσκονταν η Νατάσα Μποφίλιου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, οι οποίοι μαζί με τους δύο παρουσιαστές έκαναν μια γλυκιά αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές του «Μουσικού Κουτιού».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξήγησε πως ξεκίνησε όλη αυτή η μουσική διαδρομή του «Κουτιού» που κράτησε τέσσερα χρόνια. Ο τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι μεταξύ άλλων πηγή έμπνευσης για την εκπομπή ήταν η γνωστή σειρά «Τα Φιλαράκια».

Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη, αλλά και η μπάντα της εκπομπής δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τη συναισθηματική του φόρτιση παρακολουθώντας στιγμιότυπα από την διαδρομή αυτών των τεσσάρων ετών.

«Το Μουσικό Κουτί ολοκληρώνεται γιατί πραγματικά αισθάνομαι ότι κλείνει ο κύκλος και επειδή πρέπει να ασχοληθώ και λίγο με αυτό που είναι η δουλειά μου, να γράφω τραγούδια. Έχω ξεκινήσει έναν δίσκο πριν από τέσσερα χρόνια και δεν έχω καταφέρει να τον ολοκληρώσω ακόμα. Επίσης, σε κάθε καινούργιο σχέδιο υπάρχει κάποια στιγμή που αισθάνεσαι ότι για σένα κλείνει ο κύκλος από πολλές πλευρές» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

«Θέλω να το καταλάβει αυτό και ο κόσμος που αγάπησε την εκπομπή γιατί πολλοί με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «μη σταματήσετε». Ειλικρινά όμως η ανάγκη μου είναι να ξαναγυρίσω στον χώρο μου. Στα τραγούδια, στις ηχογραφήσεις, στη δημιουργία» πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Το «Ταξίδι» του Νίκου Πορτοκάλογλου ήχησε στο πλατό για να το ερμηνεύσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια να κλείσουν με χαμόγελα και συγκίνηση το «Μουσικό Κουτί» τους.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς που μας αγαπήσατε και μας κάνατε παρέα όλα αυτά τα χρόνια από όλα τα μέρη του κόσμου» υπογράμμισε, συγκινημένη, η Ρένα Μόρφη με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να προσθέτει λιτά «σας ευχαριστούμε για τη δύναμη, την έμπνευση και την αγάπη που πήραμε όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Αποθέωση στο Twitter: «Δεν μπορώ αυτό το τέλος»

Το Twitter αποθέωσε το «Μουσικό Κουτί» και τους συντελεστές του, αναφέροντας ότι ήταν μια από τις ωραιότερες μουσικές εκπομπές της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Το «ευχαριστώ» του Πορτοκάλογλου στο Twittter

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες, όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν και βέβαια όλους εσάς, αγαπητοί συνταξιδιώτες για την αγάπη και την υποστήριξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Εις το επανιδείν!», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Πορτοκάλογλου.