To Minecraft έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα: Πότε κυκλοφορεί στους κινηματογράφους

To Minecraft έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα: Πότε κυκλοφορεί στους κινηματογράφους
Το γνωστό σε όλους βιντεοπαιχνίδι Minecraft θα δοκιμάσει την τύχη του στη μεγάλη οθόνη με τη live-action εκδοχή του.

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο διάσημα και θρυλικά βιντεοπαιχνίδια με εκατομμύρια φανατικούς σε όλο τον πλανήτη. Γίνεται, λοιπόν, να μην έχει την δική του ταινία; Παρόλο που η κινηματογραφική μεταφορά του Minecraft χρειάστηκε σχεδόν δέκα χρόνια για να υλοποιηθεί από όταν η Warner Bros αγόρασε τα δικαιώματά του, δεν είναι ακόμα γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την πλοκή της live-action εκδοχής του.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων που θα προσπαθήσουν να σώσουν τον κόσμο από έναν μοχθηρό δράκο που θέλει να τον καταστρέψει. Αφού πέρασε από αρκετούς πιθανούς σκηνοθέτες, η live-action ταινία Minecraft βρέθηκε στα χέρια του Τζάρεντ Χες, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει παραγωγές όπως η κωμωδία Napoleon Dynamite, που αν και με περιορισμένο μπάτζετ κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές, αλλά και το Nacho Libre με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μπλακ.

Στην ταινία Minecraft ο Τζένσον Μπλακ επιστρέφει για να συνεργαστεί με τον Αμερικανό σκηνοθέτη, μαζί με την Ντανιέλ Μπρουκς, την Έμμα Μάιερς και τον Mατ Μπέρι. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο Τζέισον Μομόα, ο οποίος είναι ειδικός στην κατηγορία ταινιών δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει ακόμη το επίσημο λανσάρισμα του τρέιλερ του Minecraft, ωστόσο είναι μάλλον θέμα χρόνου να το έχουμε στα χέρια μας. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που έκανε ο Μομόα στο Instagram, η live-action ταινία Minecraft ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία στις 11 Απριλίου και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2025.