Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε ηλικιωμένη στην Εγνατία Οδό: Επέστρεψε με σχολικό πούλμαν

Επιμέλεια: Newsroom
Οδηγός ΚΤΕΛ ξέχασε ηλικιωμένη στην Εγνατία Οδό: Επέστρεψε με σχολικό πούλμαν
Σε περιπέτειες μπήκε μια 75χρονη γυναίκα η οποία επέστρεφε από την κηδεία του συζύγου της.

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 75χρονη, η οποία ξέμεινε στην Εγνατία Οδό και ενώ επέστρεφε με το ΚΤΕΛ από την κηδεία του συζύγου της στην Άρτα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε σταμάτησε σε ΣΕΑ στην Εγνατία Οδό και εκείνη πήγε στην τουαλέτα. Όταν όμως βγήκε διαπίστωσε πως ο οδηγός την είχε ξεχάσει, καθώς το λεωφορείο είχε φύγει.

Σερβιτόρος του εστιατορίου του σταθμού προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα και μετά από αρκετή προσπάθεια, βρήκε το τηλέφωνο του οδηγού του λεωφορείου.

Τον κάλεσε και του είπε να σταματήσει το λεωφορείο και να μεταφέρει στο σημείο με δικό του αυτοκίνητο την ηλικιωμένη, ώστε να την παραλάβει. Ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπος με την απίστευτη αντίδραση του οδηγού, ο οποίος αδιαφόρησε και συνέχισε το δρομολόγιο.

Τελικά, η ηλικιωμένη έφτασε μετά από μεγάλη καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο σχολικής εκδρομής, που έτυχε να κάνει στάση στο σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

Το ethnos.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Άρτας, Νεκτάριο Μήτσιο, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ηλικιωμένη έχει απολύτως δίκιο και ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη.