Έδειξε το κηδειόσημο της γυναίκας του για να πάρει τα λεφτά της κηδείας: Μόνο που εκείνη ζει και βασιλεύει

Επιμέλεια: Newsroom
Έδειξε το κηδειόσημο της γυναίκας του για να πάρει τα λεφτά της κηδείας: Μόνο που εκείνη ζει και βασιλεύει
Απίστευτες απάτες έκανε ένας 42χρονος στην Κρήτη προκειμένου να αποσπά χρήματα κυρίως από ιερείς που έπεφταν θύματά του.

Στη «φάκα» της αστυνομίας πιάστηκε ένας 42χρονος απατεώνας από τη Μεσσάρα της Κρήτης μετά από μια καταγγελία ενός ιερέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσό που υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά. Συγκεκριμένα ζητούσε βοήθεια από ιερείς, επικαλούμενος δήθεν προβλήματα υγείας, οικογενειακά και ό,τι άλλο μπορούσε να επινοήσει.

Το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβη στο σπίτι του 42χρονου όπου και πραγματοποίησε έλεγχο, βρίσκοντας μια ξιφολόγχη που τον έστειλε στο κρατητήριο.

Στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν πολλές δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, εντός κι εκτός Κρήτης, με τον 42χρονος να φτάνει ακόμη κι ως το Άγιο Όρος και τη Μονή Πετράκη.

Μάλιστα, ο 42χρονος εκτύπωσε κηδειόσημο για την γυναίκα του, το οποίο απέστειλε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την κηδεία. Μόνο που η γυναίκα του 42χρονου... ζει και βασιλεύει.