Παίκτης - μύστης κέρδισε €16.063 στην bwin με ποντάρισμα €40,02!

Branded Content Team
Παίκτης - μύστης κέρδισε €16.063 στην bwin με ποντάρισμα €40,02!
Τα πήρες όλα κι… έφυγες, θα μπορούσε να τραγουδά παίκτης - μύστης της bwin, που με συνολικό ποντάρισμα €40,02 κέρδισε €16.063!

Παίκτης - μύστης του στοιχήματος κέρδισε στην bwin συνολικά €16.063 με ποντάρισμα €40,02 σε τέσσερα δελτία! Διέλυσε τα… fundamentals του μπάσκετ και ήταν «καυτός». Θέλεις σε παρολί στοίχημα, σε δυάδες, σε τριάδες ή σε τετράδες; Σε όλα ο παίκτης ήταν σε mood: "You are on fire my man"!

bwin - Προσφορά* χωρίς κατάθεση! Παίζεις και κερδίζεις εντελώς δωρεάν!

Η επική πορεία προς το απόλυτο… ταμείο είχε ένα ερώτημα. Σε ποια περίοδο θα σημειωθούν οι περισσότεροι πόντοι; Σου φαίνεται δύσκολο; Πάντως για τον μύστη της bwin δεν ήταν! Πήρε τις προσπάθειες του στα παρκέ του κόσμου και με συνολικό ποντάρισμα €40,02, το συνολικό του κέρδος από τέσσερα δελτία ανήλθε στο επικό ποσό των €16.063!

bwin - Εντυπωσιακά έπαθλα* στην προσφορά της bwin! Κέρδη με ΜΗΔΕΝ κατάθεση!

Στην bwin ο μαγικός κόσμος του αθλητικού στοιχήματος σε περιμένει με Προσφορά* χωρίς κατάθεση και εκπληκτικά έπαθλα ή με την σούπερ τριπλή προσφορά* γνωριμίας και τρία μοναδικά δώρα!

bwin - Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά* γνωριμίας με μοναδικά έπαθλα!

Παράλληλα στην πιο εξελιγμένη πλατφόρμα που είχαμε ποτέ θα βρεις: Ενισχυμένες Αποδόσεις κάθε μέρα, Combi+, Build A Bet*, το οποίο πλέον κάνει… τζάμπολ και στις αναμετρήσεις της EuroLeague και ατέλειωτο Live Streaming*! Ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση των αγώνων δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στο live στοίχημα. Παίζει κορυφαίο στοίχημα; Παίζει bwin!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Advertorial