Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πώς φέρεται να δικαιολόγησε ο αστυνομικός την φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Πώς φέρεται να δικαιολόγησε ο αστυνομικός την φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί» (vid)
Δεν θυμάται να είπε ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί» φέρεται να ισχυρίζεται ο αστυνομικός στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Σοκάρει και εξοργίζει το ηχητικό ντοκουμέντο με την συνομιλία του αστυνομικού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων με το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στην χώρα μας, αφού ο αστυνομικός ακούγεται να της λέει «το περιπολικό δεν είναι ταξί», ενώ εκείνη του τονίζει πως κινδυνεύει.

Ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News» για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο άνθρωπος που βρισκόταν στην Άμεση Δράση και μίλησε με την 28χρονη το μοιραίο βράδυ υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας και εντάχθηκε στην Άμεση Δράση τον Οκτώβριο όταν επιχειρήθηκε να ενισχυθεί το τηλεφωνικό κέντρο.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος ο αστυνομικός ρωτήθηκε από τους συναδέλφους του τι σημαίνει η φράση που είπε στην άτυχη κοπέλα: «Δεν είναι ταξί το περιπολικό».

Η απάντησή του ήταν πως το είπε εν τη ρύμη του λόγου, δεν το θυμάται και το είπε επειδή η εικόνα που είχε είναι πως ο κίνδυνος ήταν στο σπίτι της και όχι στο τμήμα.

Όσον αφορά τον φρουρό, ήταν μέσα στο κουβούκλιο και όπως είπε, δεν αντιλήφθηκε πως υπάρχει κάποια ένταση.

Όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός έπρεπε να δεχτεί πως υπήρχε πρόβλημα και θα έπρεπε να δεχτεί τη μεταφορά της για λόγους ασφαλείας.