Βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid)
Το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο.

Τα βίντεο ντοκουμέντα και τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, δείχνουν τι έγινε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας 39χρονος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega «Live News», η κοπέλα φτάνει με φίλο της, στο τμήμα και λίγα λεπτά αργότερα μιλάει στο τηλέφωνο όπου ζητάει περιπολικό για να την πάει στο σπίτι.

Στην συνέχεια εμφανίζεται ο δολοφόνος και την καρφώνει με μαχαίρι στην πλάτη.

Η κοπέλα έπεσε νεκρή από τις αλλεπάλληλες πισώπλατες μαχαιριές του 39χρονου, μετά από μια αλληλουχία λαθών και τραγικών παραλείψεων.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η ώρα είναι 21:30 και ο δράστης κάνει κύκλους με το μηχανάκι του έξω από το σπίτι της. Είναι στη γειτονιά που η κοπέλα ζούσε το τελευταίο δίμηνο. Με τον 39χρονο να την παρακολουθεί και την απειλεί καθημερινά. Τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας, η αδικοχαμένη Κυριακή τον είδε όταν επέστρεφε στο διαμέρισμα με φίλο της και αποφάσισαν να πάνε μαζί στο Α.Τ. της περιοχής, για να γίνει καταγγελία.

Το σπίτι της 28χρονης στην οδό Αριστοφάνους 9, απέχει μόλις 900 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συνοδευόμενη από τον φίλο της, ξεκινούν στις 21:50 από το σπίτι και 20 λεπτά αργότερα φτάνουν στο τμήμα. Στα ενδότερα, όπως δείχνουν οι χρόνοι θα παραμείνουν για 10 λεπτά. Αμέσως μετά οι δυο τους θα βγουν από την είσοδο και η άτυχη Κυριακή θα δεχθεί την πισώπλατη δολοφονική επίθεση.

Οι Αρχές εστιάζουν στα όσα έγιναν από τη στιγμή που η άτυχη γυναίκα έφτασε στις 22:10 το βράδυ της Δευτέρας στο τμήμα, με τον φίλο της.

Στο αστυνομικό τμήμα βρίσκονταν 4 αστυνομικοί. Δύο άντρες και δύο γυναίκες. Η αξιωματικός υπηρεσίας, η υποδιευθύντρια που έχει έρθει με περιπολικό, ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος και ο φρουρός που καθόταν τη στιγμή της φονικής επίθεσης στο φυλάκιο.