Μυθική απάντηση Ασημίνας στο Survivor σε ερώτηση για τον πιο σύντομο γάμο: «Κάτσε να σκεφτώ του Δάντη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μυθική απάντηση Ασημίνας στο Survivor σε ερώτηση για τον πιο σύντομο γάμο: «Κάτσε να σκεφτώ του Δάντη» (vid)
«Πάγωσε» τον Γιώργο Λιανό η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την απάντησή της στο κουίζ ερωτήσεων του Survivor.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τα αγωνίσματα είχαν οι παίκτες του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (27/3), όπου συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό για τα περίφημα Παιχνίδια της Καραϊβικής.

Την παράσταση έκλεψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την απάντηση που έδωσε σε μια ερώτηση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Λοιπόν, θέλω να μου πείτε πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος και βρέθηκε απέναντι της.

«Α, τυχαίο που έπεσε αυτή η ερώτηση σε μένα ε; Βέβαια! Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (Δάντη) να σου πω» αναφώνησε με μιας η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παρά τις συστάσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον πάγκο για να κρατηθεί, σκορπώντας γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και βεβαίως τον ίδιο τον παρουσιαστή του Survivor.

«Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα συνεχίστε το» απάντησε με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός εννοώντας τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος έχει κάνει τέσσερις γάμους και πλέον βρίσκεται σε σχέση με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.