Ξέσπασμα Κανάκη για τα Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία, είναι βγαλμένο από ταινία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασμα Κανάκη για τα Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα και αηδία, είναι βγαλμένο από ταινία» (vid)
Θέση για την υπόθεση των Τεμπών και τη μονταζιέρα πήρε μέσα από την εκπομπή του ο Αντώνης Κανάκης.

Χείμαρρος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο νέο επεισόδιο των Boomers στον ΑΝΤ1, μιλώντας για την τραγωδία των Τεμπών. Αφορμή στάθηκε η νέα συζήτηση που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα στην Βουλή, έπειτα από την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, αλλά και το δημοσίευμα του «Βήματος» περί μονταζιέρας.

Ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε λέγοντας: «Ο υπουργός δικαιοσύνης μίλησε για την μονταζιέρα, η οποία και εμφανίστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο. Ένα ακόμα δυστύχημα ξέρετε ποιο είναι; Ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια. Πολιτικά, κομματικά, επιχειρηματικά. Πραγματικά είναι αυτή η μπόχα και η αηδία που σε πιάνει, όταν σκέφτεσαι ότι, αντί να πέσουν επάνω με τα μούτρα όλοι οι μηχανισμοί αυτής της χώρας για την ουσία αυτής της ιστορίας, για την προστασία του Έλληνα πολίτη, για να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να βγει η αλήθεια, χρησιμοποιούν όλο αυτό το πράγμα για να παίζουν τα διάφορα παιχνίδια τους με τις διάφορες σκοπιμότητες».

Και συνέχισε: «Και ναι, παίζονται επιχειρηματικά παιχνίδια. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε μονταζιέρα και μάλιστα η ίδια η κυβέρνηση δεν το διαψεύδει αυτό το πράγμα. Είναι φοβερό! Και αυτό αποκαλύπτει και τη δημοσιογραφία, προσέξτε να δείτε! Η υπόθεση της μονταζιέρας έγινε θέμα για λίγο, πολύ γρήγορα αφού ξεκίνησε η υπόθεση με τα Τέμπη. Από τότε μέχρι τώρα, όλοι οι δημοσιογράφοι… τίποτα. Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το τόσο ασήμαντο θέμα της μονταζιέρας. Τώρα ξαφνικά χαμός, 14 μήνες μετά για ένα γεγονός που είναι από ταινία βγαλμένο».

Τέλος ο Αντώνης Κανάκης συμπλήρωσε: «Το χειρότερο όμως είναι ότι με όλα αυτά τα παιχνίδια θα αρχίσει να χάνεται η ουσία σιγά σιγά. Και η ουσία είναι ότι η μονταζιέρα έγινε. Θα μας απαντήσει ποτέ κανένας ποιος, τόσο γρήγορα, μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτό το μοντάζ; Γιατί το έκανε αυτό το μοντάζ; Τι ήθελε να κρύψει και από ποιον πήρε εντολή; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν; Γιατί δεν είναι απλά ερωτήματα αυτά, είναι απίστευτα πράγματα».

Δείτε μετά το 27:00