Η αποκάλυψη της Καινούργιου για Παπαμιχαήλ: «Μου μίλησε με τα χειρότερα λόγια για ηθοποιό, του φέρθηκε άσχημα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η αποκάλυψη της Καινούργιου για Παπαμιχαήλ: «Μου μίλησε με τα χειρότερα λόγια για ηθοποιό, του φέρθηκε άσχημα» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στα πρώτα της βήματα.

Μια συνέντευξη που είχε πάρει από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ όταν ξεκινούσε την δημοσιογραφία θυμήθηκε η Κατερίνα Κανούργιου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA με αφορμή την παρουσία του Μάκη Δελαπόρτα στην εκπομπή της, αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης που είχε πάρει από τον μεγάλο ηθοποιό, όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο.

«Έχω πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο. Ήταν φίλος του μπαμπά μου, έμενε στο Χαλάνδρι, ήταν στα τελευταία του. Ήμουν πρωτοετής και έπρεπε να δώσω εργασία για το τέλος της χρονιάς.

Ήταν συγκλονιστικός, ευγενέστατος, αλλά έβγαζε έναν θυμό για την Αλίκη. Δεν θα τη δημοσιεύσω ποτέ, αυτά που ακούστηκαν δεν θα έπρεπε να έχουν ακουστεί. Έβγαζε μια πικρία και έναν θυμό. Φορούσε μια μπορντό ρόμπα και με δυσκόλευε η ομιλία του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Και για μια άλλη ηθοποιό πολύ γνωστή που είναι τώρα στη ζωή, δύσκολη ηθοποιός ακούγεται ότι είναι, αλλά πολύ σπουδαία, μιλούσε με τα χειρότερα. Το θυμάμαι και έλεγα πώς θα τα ακούσει αυτά τα πράγματα ο καθηγητής. Μιλούσε με τα χειρότερα, του είχε φερθεί πολύ άσχημα».