«Έχουν κολλήσει όλοι»: Η σειρά που έχει ξετρελάνει τους χρήστες του Netflix (vid)

«Έχουν κολλήσει όλοι»: Η σειρά που έχει ξετρελάνει τους χρήστες του Netflix (vid)
Η σειρά αυτή, που έφεραν στη ζωή τα οραματιστικά μυαλά πίσω από το «Game of Thrones», David Benioff και D.B. Weiss, μαζί με τον συνδημιουργό Alexander Woo, προσφέρει ένα εκτεταμένο έπος που διασχίζει ηπείρους και δεκαετίες, προσκαλώντας το κοινό σε έναν σχολαστικά κατασκευασμένο κόσμο ίντριγκας και κερδοσκοπικού θαύματος.

Στο διαρκώς διευρυνόμενο σύμπαν του περιεχομένου streaming, το Netflix κατέκτησε για άλλη μια φορά τη φαντασία του κοινού του με μια νέα συναρπαστική σειρά επιστημονικής φαντασίας που χαρακτηρίστηκε γρήγορα ως «αριστούργημα» από τους θεατές.

Με τίτλο «3 Body Problem», η σειρά διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ, όπως οι Jovan Adepo, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong και Benedict Wong. Η αφήγηση περιστρέφεται γύρω από μια καίρια απόφαση που ελήφθη τη δεκαετία του 1960, διερευνώντας τις βαθιές και εκτεταμένες συνέπειές της στο σήμερα. Αυτή η θεματική εξερεύνηση του χρόνου, των επιλογών και των αλληλένδετων επιπτώσεών τους παρουσιάζει ένα πλούσιο μωσαϊκό για αφήγηση που προφανώς έχει απήχηση στο κοινό παγκοσμίως.

Παρά τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε το προηγούμενο έργο τους, οι Benioff και Weiss, μαζί με τον Woo, επιχείρησαν αυτό το νέο έργο με ένα μείγμα φιλοδοξίας και στοχαστικής σύνεσης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Weiss υπογράμμισε τη μοναδική πίεση που συνεπάγεται η συνέχεια του παγκόσμιου φαινομένου του «Game of Thrones». Αναγνωρίζοντας το συγκεκριμένο πλαίσιο που διαμόρφωσε την προηγούμενη επιτυχία τους, ο Weiss τόνισε την εστίαση της ομάδας στη δημιουργία κάτι ξεχωριστού και εξίσου συναρπαστικού με το «3 Body Problem».

Ο ενθουσιασμός είναι αισθητός, με τους θαυμαστές να επισημαίνουν ιδιαίτερα τη συναρπαστική αφήγηση της σειράς και την πολύπλοκη ανάπτυξη των χαρακτήρων ως χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. «Βρίσκομαι στο 4ο επεισόδιο και έχω κολλήσει. Αυτή είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγάλει το Netflix από το 1899. Μια καλή εβδομάδα για τους οπαδούς της επιστημονικής φαντασίας και του μυστηρίου», μοιράστηκε ένας θεατής, αντικατοπτρίζοντας τη ραγδαία αυξανόμενη συναίνεση ότι το «3 Body Problem» είναι μια προσθήκη-ορόσημο στον κατάλογο επιστημονικής φαντασίας του Netflix.