Σοκαρισμένος ο Κόγιας εξιστορεί πως σκοτώθηκε ο Tzane: «Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα» (vid)

Σοκαρισμένος ο Κόγιας εξιστορεί πως σκοτώθηκε ο Tzane: «Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα» (vid)
Ο Κρις Κόγιας εξιστόρησε όλα όσα συνέβησαν στην Ιταλία και το τραγικό τέλος που βρήκε ο TikToker Tzane.

Σαν βόμβα «έσκασε» πριν από μερικές μέρες, η είδηση του θανάτου του TikToker Tzane, σοκάροντας τον κόσμο των social media. Ο γνωστός TikToker άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, (12/3), στο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, ενώ ήταν μαζί με τρεις φίλους του.

Ο Tzane σκοτώθηκε του πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, ενώ είχε και ένα κενό στο πάτωμα. Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από τον φίλο του Κρις Κόγια, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

Ο Κρις Κόγιας μαζί με τον Dream Greek εξιστόρησαν σε ένα βίντεο τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα στην Ιταλία. «Καλησπέρα σε όλους. Κάνουμε αυτό το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Ίσως για κάποιους είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, αλλά είναι η αλήθεια και δικαιούστε να την γνωρίζετε. Όπως ξέρετε 4 άτομα ξεκινήσαμε για να πάμε στη Νότια Ιταλία για να εξερευνήσουμε εγκαταλελειμμένα χωριά. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε είδος challenge, ούτε κάτι το ακραίο.

Φτάσαμε στον προορισμό όσο ακόμα είχε φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωριό Roghudi Vecchio. Είχαμε φακούς μαζί και τα πάντα από εξοπλισμό. Αφού περιπλανηθήκαμε στους δρόμους αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα σπίτι που υπήρχε εκεί. Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι μπροστά μου, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Tzane να μην κοιτάει κάτω. Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο και το αριστερό έφυγε στο κενό. Το έβλεπα live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

Ο Dreak Greek πρόσθεσε: «Τα χάσαμε τελείως. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν πραγματικότητα, αν το ζούσαμε όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τις πρώτες βοήθειες και είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός, αλλά μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Δεν ταλαιπωρήθηκε...».

Τον λόγο πήρε πάλι ο Κρις Κόγιας, ο οποίος συμπλήρωσε: «Αφού τελείωσαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε τις καταθέσεις μας και οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι είχε γίνει ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα».

Στη συνέχεια του βίντεο ο Κρις Κόγιας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να ξανακάνουν κάτι αντίστοιχο χωρίς πρώτα να έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.