Eurovision: Αποκαλύφθηκε το σκηνικό εύρημα που θα εκτοξεύσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (vid)

Eurovision: Αποκαλύφθηκε το σκηνικό εύρημα που θα εκτοξεύσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι (vid)
Αποκαλύφθηκε το σκηνικό εύρημα το οποίο αναμένεται να κάνει την διαφορά και να εκτοξεύσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision.

Δυναμικά ανεβαίνει στα στοιχήματα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, καθώς ολοένα και γίνεται πιο αγαπητό στους φανς της Eurovision. Την ίδια ώρα, η σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Ωστόσο, η εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ με την Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε το εύρημα που θα «εκτοξεύσει» την ελληνική συμμετοχή όσο πιο ψηλά γίνεται - ίσως και στην κορυφή.

Αρχικά, το κόνσεπτ της παρουσίασης θα είναι κινηματογραφικό, σα να βλέπεις διαδραστική ταινία. Ωστόσο, το μυστικό σκηνικό εύρημα έχει να κάνει με την σκηνοθεσία του «μάστερ» της Eurovision, Φωκά Ευαγγελινού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για πρώτη φορά στον διαγωνισμό θα υπάρχει μονoπλάνο στην παρουσίαση της Σάττι στην σκηνή. Δηλαδή, η κάμερα θα είναι μόνο πάνω στην Μαρίνα Σάττι (δεν θα κινείται ή ανοίγει στη σκηνή) και μέσα στο πλάνο θα «μπαίνουν» στοιχεία της παρουσίασης του τραγουδιού (όπως πχ οι χορευτές).

Αυτή η σκηνοθετική τεχνοτροπία έχει χρησιμοποιηθεί και στο επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού.