Ξανά στην Ευρώπη για επενδύσεις ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η νέα επιχείρηση του ηθοποιού

Ξανά στην Ευρώπη για επενδύσεις ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η νέα επιχείρηση του ηθοποιού
O ηθοποιός του Χόλιγουντ δεν επαναπαύεται μόνο στις ταινίες του και ψάχνει συνεχώς τρόπους να κερδίσει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Με έξι υποψηφιότητες Α' Ανδρικού Ρόλου και ένα Όσκαρ σε αυτή την κατηγορία είναι δεδομένο πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μπορεί να καυχιέται πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το πρόσωπό του αξίζει εκατομμύρια και ελάχιστοι σκηνοθέτες έχουν την τύχη να τον χρησιμοποιήσουν σε κάποια ταινία τους.

Ωστόσο, τα έσοδα του πρωταγωνιστή του Τιτανικού δεν σταματούν στις παραγωγές της μεγάλης οθόνης. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις επενδύσεις και όταν βρει κάποια καλή ευκαιρία δεν την αφήνει να πάει χαμένη.

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε πρόσφατα να γίνει επενδυτής της SolarMente, μιας πλατφόρμας με έδρα τη Βαρκελώνη που ασχολείται με την εγκατάσταση ηλιακών πάνελ. Κι αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντι Κάπριο συνδυάζει τις ανησυχίες του στον περίπλοκο κόσμο των επιχειρήσεων με τις ηθικο-κλιματικές του θέσεις.

Στην περίπτωση της SolarMente, η εταιρεία, η οποία λειτουργεί από το 2020, αναφέρθηκε στην κίνηση του Ντι Κάπριο ως ένα μεγάλο επίτευγμα. Αν και έκλεισε το τελευταίο ημερολογιακό έτος με μια συμφωνία με την GNE Finance που μεταφράστηκε στην υλοποίηση 10.000 μονάδων ηλιακών εγκαταστάσεων στην Ισπανία, τώρα γιορτάζουν ένα ακόμη σημαντικό βήμα.

Με αυτή του την απόφαση υπάρχουν πλέον 26 διαφορετικές επενδύσεις σε μικρομεσαίες εταιρείες τεχνολογίας στις οποίες έχει προχωρήσει ο ηθοποιός του «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού». Οι τελευταίες τέσσερις αφορούν brands ρολογιών πολυτελείας κατασκευασμένα με ανακυκλώσιμα υλικά, μία ακόμη που είναι αφιερωμένη στην εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών, μία που αναπτύσσει δορυφόρους για τη χαρτογράφηση του πλανήτη και μία που παράγει χρωστικές από φυσικά υλικά.