«Βόμβα» Τριαντάφυλλου για Survivor: «Αποχώρησε ο James», χαμός στο Twitter (vid)

«Βόμβα» Τριαντάφυλλου για Survivor: «Αποχώρησε ο James», χαμός στο Twitter (vid)
«Φωτιές» άναψαν τα τελευταία stories του Τριαντάφυλλου που κάνει λόγο για αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor.

Μια σειρά από αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου στο Instagram έχουν προκαλέσει αναστάτωση, καθώς κάνει λόγο για αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor.

Όπως είναι γνωστό οι δύο πρώην παίκτες στο Survivor του 2021 έχουν εξαιρετικές σχέσεις και ο τραγουδιστής φέρεται να έχει πληροφορηθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος στην πρώτη του ανάρτηση αναφέρει: «No James, no Survivor κι αν θέλετε με ακούτε αγάπη».

Τ1

Λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση. «Ο Τζέιμς έμαθα τα πίνει στο ξενοδοχείο, γιατί;;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Τ2

Ακολούθησε και τρίτη ανάρτηση, η οποία αυτή τη φορά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο James να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον Τζέιμς εάν τον πείσουν θα μείνει αλλιώς πίσω στην Ελλάδα θα δείξει τις επόμενες ώρες».

Τ3

Χαμός στο Twitter: «Κανονίστε να φύγει ο James»

Οι φήμες περί αποχώρησης του James Καφετζή έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, με το Twitter να παίρνει φωτιά. Όπως είναι γνωστό ο 27χρονος παίκτης έχει φανατικούς θαυμαστές. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο James είναι δυσαρεστημένος από τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται φέτος το παιχνίδι και από τις τελευταίες αλλαγές των ομάδων.