Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες που αποπειράθηκαν να βιάσουν 36χρονη: «Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό και τους αναγνώρισα»

Βίντεο ντοκουμέντο με τους δράστες που αποπειράθηκαν να βιάσουν 36χρονη: «Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό και τους αναγνώρισα»
Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 36χρονη στα Εξάρχεια, η οποία έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους που εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Τη φρίκη στα χέρια κακοποιών που εισέβαλλαν στο διαμέρισμά της, έζησε γυναίκα στην περιοχή των Εξαρχείων. Οι δύο δράστες αφού λήστεψαν την 36χρονη αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Μετά την έντονη αντίδραση της γυναίκας, που άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, οι δύο άνδρες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Η ΕΡΤ μετέδωσε βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο έχουν καταγραφεί οι δύο ληστές να μπαίνουν στην πολυκατοικία και στη συνέχεια στο διαμέρισμα της 36χρονης.

Όπως έγινε γνωστό, όσο ο ένας έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα, ο συνεργός του είχε ακινητοποιήσει τη γυναίκα και της προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ευτυχώς η 36χρονη άρχισε να φωνάζει και γλίτωσε τον βιασμό.

«Μου λέει ''εγώ και συ, μόνο εγώ, μόνο εγώ'' προσπαθούσε να μου κατεβάσει την κουβέρτα και να αγγίξει το στήθος μου, τον κοίταξα στα μάτια και του είπα ''όχι δεν θέλω'' και επειδή ύψωσα τη φωνή τα έχασε και μου έλεγε ''που είναι λεφτά;''. Την μόνη στιγμή που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν και ο δεύτερος δράστης με πλησίασε και τότε είπα ''δεν τον γλιτώνω τον βιασμό''», ανέφερε στην ΕΡΤ.

Οι ληστές άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κι έφυγαν από το διαμέρισμα. Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όπως είπε, κοιμάται με το φως ανοιχτό, ενώ αναγνώρισε και τους δύο δράστες σε φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί. «Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε.

Ο ένας από τους δύο συνελήφθη και αναζητείται ο δεύτερος.