Η Βουλγαράκη μίλησε για τον Ιωαννίδη και τα σχόλια: «Οι ίδιοι που έστειλαν χτες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα βρίζουν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Βουλγαράκη μίλησε για τον Ιωαννίδη και τα σχόλια: «Οι ίδιοι που έστειλαν χτες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα βρίζουν» (vid)
Η παρουσιάστρια τόνισε πόσο θαυμάζει τον σύντροφό της και αναφέρθηκε στα σχόλια στα social media.

Ο Φώτης Ιωαννίδης δημοσίευσε για πρώτη φορά, μια κοινή φωτογραφία με την Ελένη Βουλγαράκη επιβεβαιώνοντας την σχέση τους, ενώ της ευχήθηκε και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Ωστόσο, ο παίκτης του Παναθηναϊκού επέλεξε να το κάνει μετά την νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, στην οποία ο ίδιος σημείωσε δυο γκολ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είναι γνωστός φίλαθλος των «ερυθρόλευκων» στην σημερινή εκπομπή «το Πρωινό», σχολίασε την φωτογραφία και η Ελένη Βουλγαράκη απάντησε για πρώτη φορά, τόσο για την σχέση της όσο και για τα σχόλια που δέχεται ανάλογα με το αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκης», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ τα έβαλα;», ρώτησε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Τα δυο τα έβαλες εσύ», της απάντησε ο παρουσιαστής και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην φωτογραφία του ζευγαριού.

Τότε η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε: «Θέλω να πω κάτι. Επειδή δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε γι' αυτό και δεν θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, επειδή ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν χτες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίζουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα. Και επειδή δεν αξίζει στον Φώτη, είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι».